TJololo

Hej! Orkar inte skriva nått här, funderar på att lägga ner bloggen ett tag eftersom jag inte orkar skriva på 2 bloggar. Gör ju samma saker och blir ju bara tråkigt om jag skriver samma.

Vi får se när jag skriver på denna blogg igen!
 

Börja läsa denna blogg istället och skriv gärna kommentarer hur vi kan förbättra den bloggen! www.godakarameller.blogg.se

Dansa dansa dansa

Tjohosan :)

Har nyss gjort mig klar för dansträningen till idag. Är faktiskt lite nervös inför uppvisningen! Det är vårtema så vi ska typ ha skolgård i början att folk hoppar hopprep och sånt, sen börjar musiken och då börjar vi dansa. Blev tyvärr ingen upptadering igår men jag skriver mer på den andra bloggen nu.. www.godakarameller.blogg.se.

Igår var jag och massa folk på disco i hortlax. Det var kul att få dansa lite, fast inte kul att en kille från luleå kom. Huvva, blev fan tråkig kväll när han var där. Jaja, skit i det! Träffade massa gamla klasskompisar från min förra klass å dom var då jävlat på bra humör för att dansa, speciellt en. Så vi dansade lite med dom. Vid 1 när det slutade for vi hem.
Nu ska jag kolla runt lite på pixbox och sånt.. puss!


Vi känner oss jävligt snygga!.....

Sovgott

Jag ska faktiskt sova nu, är trött som fan efter dansen. Har fått en cd med våra mixade låtar på, så nu blir det att träna träna träna! Har du dansuppvisning i Christinasalen kl 15.00 på lördag, och nu vill jag att alla ska komma, okej?
Nämen nu ska jag sova! Sovgott sötisar :)

 
funderar på att fortsätta med den andra headern eller vad tycker ni?


Dans

Hellu! Hur är det med er? Med mig är det bara fint! Har ju dans nu snart, om 5 minuter kommer Kajsa och Maria o hämtar mig. Idag var skolan faktiskt rolig, på typ 2 hål gick vi alla karameller och tog kort. Det var lite rolig, träffade också på Johanna och Tina som satt ute och solade.. Så dom fick också vara med på en bild + Emil :)
Det har ju varit härligt väder hela dagen idag ju! Yippie!
Måste börja byta om nu för dansen. Blir att sitta här hela kvällen efter den för har inga läxor eller prov att plugga till nu.
Ska göra headern då på www.godakarameller.blogg.se . Puss bye!


Naglarna som jag gjorde igår.

__________________________________________________________________________


Världsbäst :D

Schooooool

Har svenska nu. Ska just börja på en berättelse! Bloggar när jag kommer hem, puss!


Klassen

Lösnaglar

Hej! Har pluggar idag, mycket faktiskt. Har prov i morgon. Även fast jag har pluggat ganska mycket så kan jag inte mycket alls! Shiiieet asså hur fan ska det här gå? va? Jag som är så nära på att höja mig i idrott och sen säger han att jag ska plugga på det här provet och sen börjar jag inte i tid med det. Så trög man kan bli. Får jag VG på provet är jag ju fan glad, för det lilla jag har pluggat. Istället sitter jag och gör lösnaglar. Men men, jag ska plugga hela bussresan till skolan i morgon ( 40 min) sen när jag är på skolan för då är det en halvtimme tills vi börjar och då har vi provet första lektionen på dagen! Ändå smiid. Ni får önska mig lycka till! Orkar inte lägga in bilderna nu på naglarna nu men det kommer i morgon efter skolan. Sov gott puss my lovers! :)

Kommer en annan bild på mina naglar med manikyr :)



PLUGG PLUGG PLUGG

Hade inte tid att skriva inlägg tidigare. Har inte tid att skriva blogg nu heter..måste plugga!, men om ni vill ha nått att läsa där jag och några andra har skrivit så gå in på www.godakarameller.blogg.se ! :D

// LBrander'


Im back!

Hejsan på er alla sötisar. Blev lite konstiga inlägg nu. Men nu kommer det ett helt ett.
Dagen: Slutade skolan vid halv 12 då jag, Eva, Annika och Johanna väntade tills bussen in till stan gick 10 över 12. Från busstationen cyklade jag hem med min cykel som har stått där i typ 2 veckor. Men den var iaf kvar så jag cyklade hem. När jag kom hem satt jag vid datorn chillade och pratade i telefon. Vid halv 3 for jag och mamma till veterinären med våran äldsta hund. Vi fick vänta till halv 4 där för att det var 2 som var före oss som var typ seeega!
Efter det for vi till apoteket för att hämta ut massa medicin åt han. När det var klart for vi hem och käkade, efter en stund kom Anders och Johan förbi så jag satt och snackade med dom en stund.
Det är väl allt jag har hunnit med idag faktiskt. Inte så mycket alltså! Ska snart börja plugga till idrottsprovet! Huvva, men jag måste :P


Han har bara feber :D


LmB suddig men det är meningen

Bye bye /LBrander'

Dagen

Idag har jag varit på skolan som vanligt. Vi fick sluta 2 lektioner tidigare så jag kunde åka hem med den tidigare bussen. Skönt som fan! Nu är jag bara på hyper humör för att jag ska diskutera med den här jävla horan som skriver om oss! Blogger sen!

Puss! /Lisa

hahaha KAJSA FORS

Nu är det såhär att det är en som heter Kajsa Fors i Luleå har skrivit om våran nya blogg som heter http://www.godakarameller.blogg.se/ . Hon skriver typ att vi är konstiga och kommer skriva 5 inlägg som är exakt samma. Ni kan ju faktiskt läsa på den andra bloggen om det, allt bra som Matilda skrev om henne. Ni får gärna också besöka hennes blogg och läsa vad hon själv har skrivit. http://kajsafors.blogg.se/

/ Lisa B'

Natti natti

Låg och pluggade för ett tag sen i sängen men jag var så trött att jag somnade när jag läste. Hann ändå läsa igenom det viktigaste 2 gånger. Hade tänkt lägga mig dirket då men tänkte.. Nä jag kan inte lägga mig kl 9! Så jag kom hit till datorn. Har pillat lite med den nya bloggen som jag och några kompisar har startat. Ska nog börja dra mig mot sängen snart.. blir nog att jag ligger där och smsar ett tag också. Sov gott sötisar, pusshej!


Tänk om man fick dela säng med alla dom här varje natt?! Shit vilket kaos! Nä skoja, bara mysigt ju :)

Reklam: http://godakarameller.blogg.se/


ANNAN BLOGG

Vi är 5 tjejer som har skapat en blogg tillsammans. Det är Jag, Amanda, Matilda, Eva och Regina.  Vi kommer att skriva alla 5 och vi kommer skriva om olika saker, eller det vi känner för. Ni får kolla in den mer än gärna!
Såklart så kommer jag ha kvar denna blogg!

http://godakarameller.blogg.se/

hahah otur

Jag ringde Anders som jag tränar med och sa att jag precis skulle börja fara, var klar och allt. Fast då var han på någon affär med Johan som jag också tränar med och sa att det blir nog ingen träning idag. Fast han skulle ringa om dom ändrade sig. Attans! Jag som ville börja idag. Jaja, blir väl kanske i morgon då.

Var på second hand affär idag och hittade en tröja och en skjorta. Nice nice!

Skolan idag var väl som vanligt inget speciellt faktiskt. Mamma hämtade mig direkt efter skolan. Hon berättade att våran äldsta hund inte mår så bra, han började i helgen att bli dålig han är ändå 10 år gammal och springer efter våra skotrar som en galning! Han har ont i tassen pga det, fast vi tror inte att det bara är tassen utan magen och allt. Vi ger honom några dagar säger mamma och hoppas på att han blir bättre. Han orkar inte ens komma och hälsa på oss när man kommer in genom dörren och då är det nå fel. :(  Hoppas han blir bättre! Myste lite med han idag när jag kom hem.

 


<3

Träning

Är bara hemma en sabbis för att byta om till träningen.. Uppdatering efteråt!

puss! / Lisa

10 saker

10 saker som dom flesta inte vet om mig.

¤
Jag har fobi för att vara smutsig om händerna, tvättar mig flera gånger för ingenting.
¤ Jag vill bli frisör/ sminkös
¤ Jag mår bra av att snacka i telefon
¤ Jag duschar jämt på morgon för då blir mitt hår bäst
¤ Jag är lat med att hjälpa mamma
¤ Jag är en nattmänniska
¤ JÄVLIGT trött på morgon, väckarklockan kan ringa i en kvart utan att jag hör den. Alltså jävligt svårväckt
¤ Älskar skotrar och bilar, crousing och sånt. 
¤ jävligt kaxig person, älskar att diskutera med folk
¤ Börjar gråta om jag inte får som jag vill


Big Ali & Dollarman - Hit The Floor

Kunde inte slita mig från datorn som jag sa att jag skulle. haha
Började istället att kolla runt på youtube på massa låtar. Då hittade jag en gammal låt som jag inte har hört! Den var faktiskt himla bra! Lyssna!


Piteå

Hej! Äntligen är man hemma i Piteå. Har varit i stugan i ungefär 2 veckor, fast har ju varit hemma då och då också. Har inte gjort nått idag, bara chillat.. packat och så. Hade tänkt fara och sola sen men vi får se hur det blir, för jag och mamma ska ändå och hämta min cykel på busstationen.. om den nu är kvar där :S

I morgon ska jag träna direkt efter skolan, sen måste jag plugga! Ska även plugga lite ikv också för har idrottsprov på torsdag. Nu ska jag ta och göra nått annat. Ha de bra, puss!



haha gammal :) eller några dagar..första april


Bildär

Godmorgon! Bilder från bagarstugan kommer nu.


Innan helvetet började



Kusinerna hoppade lite innan alla kom.. haha!


Emil och Anton i Johannas säng     |  Emil skulle dricka när han låg ner.


Mys i min säng.. från vänster: Jag, Emil, Anton och Matilda



Älskling och jag <3


Crazy Eva och crazy Lisa.. vi blev hungriga och får o åt pizza


Emil och Matilda var lata! På väg till pizzerian


Här bak går vi iaf..


Haha vann som vanligt över Emil i 4 i rad :)

Finna många fler bilder.. men Eva har inte lagt ut dom än eller så ska hon inte göra det.
Mina och Evas bilder är det. + en är Maddes :D



Bagarstugan

Blev inget inlägg igår men det var för jag var borta nästan hela dagen. Började dagen med att vakna vid ungefär 12. Jag och Eva åt fruksost sen la vi oss och solade i en skoterpulka. Vid 4 for Eva hem och fixade sig jag gick i duschen och fixade mig. Vid halv 5 for vi till Eva och Annika för att jag skulle äta där innan vi for. Efter vi hade ätit for vi till Piteå (sjulnäs). Vi skulle vara med lite folk i bagastugan. Jag, Eva och Annika tog lite kort innan alla andra eller dom flesta kom sen när dom kom gick vi till OK. Ungefär vid halv vägen kom jag på att jag hade glömt mina pengar hemma. Fast jag orkade inte springa tillbaka så jag fick skylla mig själv. Jag lånade inga pengar av nån heller bestämde jag mig för.. så jag fick inte ha nått godis. haha. Sen chillade vi där. Jag, jacke, emil och eva hade krig mellan 2 madrasser, massa kuddar och så. Killarna vann! :(
Vi somnade där vid 5 eller nått sen vaknade vi där igen vid 7. Emil och Jacke hade tagit min madrass så jag och Eva fick sova på 2 små hårna träsoffor! Fan va oskönt! Tvillingarnas pappa kom vid halv 8. Sen när jag kom hem åt jag och for ut med skotern och solade. Nu är kusinerna här och så, vi ska väl äta snart. Nu ska jag vara social med kompisen i telefonen. Puss!

Bilder kommer sen!


Koja

Sitter i kojan med Eva nu, har typ gjort upp eld och allt å det började typ ryka en massa så hela kojan var typ rökfylld! Jag fick svårt att andas och det svider i ögonen. Fast nu är det bra.

Tidigare idag så var vi ute med skotrarna och solade. När vi kom hem såg jag film med min bror sen skulle vi (jag & mamma) till morfar och äta surströmming! Mumma. Det var gott. Efter det for jag och Annika hem till dom och där rinde vi + Eva till folket som vi ska vara med i morgon och fixade allt. Sen gjorde jag och Eva klar kojan så vi sitter här med våra bärbara datorer och chillar biffen! Jag är hungrig som FFAAAANN! Men orkar inte gå 20m till huset för att äta eller hämta kabeln till mobilen så jag kan ladda in bilder från idag heller. Lat är jag.. i know! :D Vi tänkte vara vaken till halv 7 för att vi var vaken till halv 6 förra gången.. men tror inte att vi orkar det! Nu orkar jag inte skriva mer.. puss!

sola sola sola

Hinner knappt skriva blogg!

Igår: Jag vaknade och åt frukost. Jag mina bröder och en av doms tjej + min kusin Anders, vi for ut och körde skoter en lååång sväng. Fort till dom andra här i byn som var och fiskade på en sjö. Efter det for vi till nått berg ganska långt bort. Min ena brorsa hoppade tyyyyppp 20m! Och den andra körde sönder sin skoter typ.. Ne inte rikigt men nästan. Han som hoppade 20m sa att jag skulle skriva det här. När killarna klättrade med skotrarna och jag låg på sjön nedanför och solade på min skoter. hehe! Vi kom hem och då skulle min ena brorsa och hans tjej fara hem till Piteå så dom gjorde det, vi andra lagade mat och så. Efter maten så for jag till mina kusiner och var där hela kvällen. Vi såg tv, satt vid datorn och jag plattade mitt hår medan dom åt middag. Vid halv 1 eller nått sånt for jag hem och sov.

 Idag: Nu har inte den här dagen hunnit gå så länge men det jag vet att jag ska göra under dagen är att jag och familjen( bara jag, min ena bror och mamma som är här just nu) ska ut med skotern med hela byn. Det blir att sola ganska mycket och sen får vi se om det blir någon skotersväng. Allt hänger på brorsan! :D Sen ikväll blir det nog att vara med kusinerna som vanligt. Men nu är dom typ klara så jag måste skynda mig lite nu. Puss!


Detta berg körde dom på.. det är större än vad det ser ut.


Har typ börjat ha fläta nu ganska ofta både oplattat och plattat fast har aldrig plattat så :P

Kan inte ta bilder med min kamera för jag har inte med mig laddaren hit till stugan!

Skoterkörning

Idag skulle jag egentligen till stan men orkade faktiskt inte det. Sen bestämde jag mig för att följa till Arvidsjaur fast det orkade jag inte heller så jag låg kvar i sängen och sov till ungefär 2. Då hade mamma och brorsan redan kommit hem från A-jaur så då åt jag frukost och for ut med skotern och körde med mina brorsor och en av doms tjej. Vi for ganska lång och körde jag körde fast 2 eller 3 gånger tror jag. Har nyss ätit middag och kladdkaka som efterätt. Nu ska jag fortsätta att spamma min bror med sms.. hejs!

Trött som satan

hejsan. Idag blev det ett sent inlägg, men har inte orkat blogga. Var ute med skotern, solade en stund på morgonen. Till 3 kanske. For till kusinerna vid 4 och åt påskmat igen eftersom det blev över så mycket mat sen igår. Var där tills brorsan ringde och behövde hjälp med att dra hem våran gamla skoter som han hade startat idag. Den hade stannat så jag for dit med min skoter och jag var tvungen att sitta på den gamla och styra medan han skulle dra oss med min skoter. Tror ni det sprutade nå snö på mig? Eh jo! haha. Fullt i skorna och allt.
Efter allt detta har jag chillat framför tv med kusinerna och dom, sett parlamentet och ballar av stål. Nu kom min andra brorsa och hans tjej hit som ska sova här för dom har kört bil då långt och dom orkade inte köra nå mer, ska vara social med dom. Puss!




Ny header

Hej, nu har jag suttit här och klutat ut hur fan man ska göra för att få en ny header och det. Sökte på google och hittade en superbra beskrivning. Så, vad tycks? Bilden är gammal men hittade ingen bättre med bara vit bakrund och sen var det fult med telefonen men får väl göra en ny sen :) ha den bra kväll! Sov gott.

Långfredag

Nu är det ju långfredag. Jag och Emil vaknade ungefär vid 10 av alarmet och då gick jag ner duschade och åt fukost. Vid 11 började vi köra bil till långträsk för att skjutsa hem Emil och sen för att jag skulle åka därifrån med Felicia och Josefin. Jag har kommit hem nu, tänkte bara kolla lite på datorn. Kommer inte kunna skriva nått då. Men nu får ni ha en trevlig dag nu ska jag börja gå mot stan. Puss!

Skärtorsdag

Skärstorsdag... emos nationaldag! :D

Skrev nästan ingenting igår. Men jag var hemma tills Eva kom förbi och då gick vi till morfar för massa folk var där. Men dom skulle fara till Anders så vi for dit med dom. Vi spelade kort, fia med knuff och massa tvspel. Vi ägde ju dom som fan, Jag och Eva alltså! haha. Det var roligt.
Vid kvart över 3 for jag och Emil hem till mig och la oss typ direkt. Jag somnade efter ett tag.. några minuter efter halv 4.




Dålig bild men det är Emil och Johan som spelar tvspel :)



 


Torsdag

Idag är det tisdag, har inte varit nått speciellt. Fast det är ju sista dagen innan lovet så vi slutade vid kvart över 11 när konsterten på skolan var klar. Dom som spelade var tidigare elever från Sjulnässkolan alltså min skola. Dom var jävligt duktiga kan man dra till med! Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle kanske vara med Emil och Eva men vi får se om det blir, annars ska jag vara med Anders och hans kompisar. Orkar inte vara med vissa personer som är här uppe nu.
Nu ska jag äta souvas och pitebröd + grönsaker då. Ha den trevlig dag och GLAD PÅSK!

 
 


Kusinerna

Nu dampar min bror på mig för jag ska åka fyrhjuling upp till kusinerna, ska nog jobba med NOprovet med Eva för vi har inte gjort det klart. Men MÅSTE verkligen gå nu! Bloggar när jag har humöret för det.


Dålig uppdatering

Här var det dålig uppdatering! Men har inte haft tid för igår var jag på bio med Anders, Johan, Mats och Peter.. och vi såg Fast and the furious 4. Som var jättebra!
Idag har jag varit på skolan där Emil och Jacke var jättedumma med mig. Jag har även varit hos tandläkaren och haft utvecklingssamtal. Efter det for jag och mamma hem och mötte brorsan. Vi packade, for och handlade sen direkt upp till stugan. Nu är jag här och ska typ sova. Bloggar i morgon , puss!


090406

Nu är det måndag.. igen! Blev ingen uppdatering igår men det var för jag inte orkade skriva och var inte nått vid datorn heller. Vi var ute med skotrarna ganska länge, min tremänning Matilda och mammas kusin Maud (Matildas mamma) och Mauds mamma Ulla kom upp till stugan för att bo hos morfar. Skulle egentligen hem igår men det blev inte så. Ska kanske hem idag eller i morgon, för mamma vill hinna träffa dom ett tag innan dom far hem alltså på tisdag. Har sv/eng nu jag och Madde men har inget att göra för vi har nyss skrivit klart svenskan och Emil är sjuk så vi kan inte fortsätta se filmen. Nu ska vi kolla runt på youtube en stund slutar 10.40 så det är ju länge kvar. Puss!

Eva gör upp eld

Sitter här i kojan med Eva och hon försöker göra upp eld, men nu la hon sig i sängen med datorn igen så jag gissar på att det inte gick så bra. Hahah! Vi har väl inte gjort så mycket, egentligen skulle Annika också sova här men hon orkade inte. Är då inte nå speciellt trött men vi båda sov ju till 3 idag så det kanske inte är så konstigt. Kommer nog sova länge i morgon också om inte någon jävel kommer och väcker oss! Eller så kanske man fryser så mycket så man vaknar. Hoppas inte det, nu är det då varmt men man vet aldrig om 12- 14 timmar. haha. Men bloggar i morgon. Puss!


kojan

Sitter i kojan med datorn nu, föräldrarna är här för att "testa" koja om man säger så. Dom super så vi/ jag och kusinerna sitter och lyssnar på deras prat. Jag, Annika och Eva ska sova i denna koja inatt. Fan va mysigt! hehe. Nu kommer lite bilder sen igår. Blir nog ett eller fler inlägg senare. Ha en fortsätt trevlig kväll! :)


Olov, jag, Emil och Matilda.. Eva tog kortet, och Annika sitter i backen längre ner, Jacke var borta.


Emil


Emil kör Älgen! haha
Datorn dör snart, kommer mer bilder sen som är före Players night

Stugan

Nu är det ju helg, eller det var ju det igår med. Igår var skolan på massa olika ställen för vi hade friluftsdag. Jag och massa till var till Kåbdalis och åkte slalom och snowboard. Senare på kvällen var jag på Players night och det var det sämsta discot jag har varit på typ, fast det var nog för jag inte var på nått humör för att dansa. Hade ont i benen sen tidagare på dansen och sen hade jag åkt snowboard hela dagen före det. Jag la mig ungefär vid 2 igår, sen vaknar jag av mobilen ringer och då är det brorsan som är på fyllan och berättar massa saker som han har bjudit Marcus fagervall på en öl för han var på samma krog som han här i Piteå. Coolt, haha! Älskade bror! <3 Sen somnade jag
NU är kroppen inte den bästa, har ont i benen och i armarna. Träningsverk tror jag det är.
Vaknade för ungefär en timma sen! Härligt att sova ut. Mamma håller på med maten. Blir att äta och sen ikväll ska nog kunsinera sova här. Har ordnat en koja/stuga här på gården till påsk, för vi ska ha så mycket folk att vi inte ryms i huset. Så blir nog att vi sover där ikväll. Nu ska jag fortsätta att kolla runt här på datorn. Bilder kommer sen när Eva har lagt ut dom eller skickat, och alla bilder på oss tar vi jämt med Evas kamera ..så dom kommer kanske ikv. Puss!


Före discot. Suddig men den duger

Har även hittat min examensklänning!

Kåbban + disco

Har varit hemma i ungefär en timma har hunnit sova en liten stund iaf! Fatta trött jag är i mina ben och sen nu kommer snart Regina girl och sa fixa sig här oss mig. Vi ska fixa oss, fara till Players Night (ett disco, kom dit vettja, på Nolia foajen! 60 kr) här nere på Nolia. Ska dansa hela kvällen till 12 - 1 någon gång. ÅÅÅH! Känner verkligen inte taggen för det, men det kasnke kommer. Har så jävla ont i låren sen igår på dansen och att åka i flera timmar på kåbdalis var ju inget hjälpmedel! Direkt efter discot ska vi åka upp med mamma och Arne till stugan, åka i en timma! Jaja, nu ska jag typ ner och duscha, fixa mig för kusinerna har redan börjat. Blir nog inge mera bloggande idag, puss!

Bilder från idag:






Jacke och Mogge



Tjejkväll + dans

Hellu på er alla!

Kom just hem från skolan. Kusinerna, Madde och Johanna gick på stan medan jag for hem och nu har jag bara tagit bort massa kläder från mitt rum och bytt kläder till dansen. Ikväll är det ju tjejkväll på stan och då blir det att gå med några girls. Några kommer och ser på min dans, fast det är ju bara träning. Efter det följer jag med dom in till stan där vi ska möta upp Matilda och Amanda, tror jag. Jag vet inte vad jag ska köpa, inte så mycket iaf för måste spara pengar! Måste köpa en ny foundation och kanske en concealer. Kusinerna Eva och Annika ska sova här ikv hos mig.

I morgon har vi friluftsdag med skolan och vi ska till kåbban (kåbdalis), alla vi 3 åker ju bräda. Matilda och massa andra ska också med dit från våran klass. Fan va jag längtar! Efter vi har kommit till skolan ska mamma hämta oss. Vi måste börja fixa oss direkt vi kommit hem för sen ska vi på disco! Mycket workout för benen den dagen. haha. På lördag vet jag inte om det blir Luleå eller inte. Vet inte hur mamma har tänkt om vi ska upp till stugan eller inte, och om kompisarna jag ska dit med ens ska dit.



Svenska

Har svenska nu, eller den slutar om ungefär 5 min. Jag inte jobbat så mycket, bara kollat in roliga videos! haha.

Här är en av dom.


April april

Någon som blivit lurad idag? Själv har man inte det. Lyckat. En har försökt men gick inte så bra för den. MEN, vi/ min klass har lurat våran SO lärare att Matilda hade slarvat bort lite av klasspengarna som vi hade tjänat in (4000kr).
Jag och Amanda kommer in arga i klassrummet 2 minuter efter alla andra hade gått in och börjar diskutera med Matilda om det. Våran lärare försökte att lugna ner oss lite och efter en stund kom våran mentor/ klassförståndare och börjar säga till Matilda att hon måste fixa det här och att pengarna som hon "hade" lagt där i skåpet inte var där. När våran SO lärare försökte lösa det som mest räknade vi tyst in och sa APRIL APRIL!
Det var kul, förra året lurade vi också han! haha. Vi är bäst!

Slingorna blev väl sådär, men är nog inte van att ha så än. Kommer nog senare, är iaf två som har sett det och dom tyckte att det blev bra. haha yeeah! :)

Nu sitter jag och min fula kusin EVA å skojar lite på msn! asså fattar inte vad det är för fel på henne. Helt störd! :D
PS! Hatar min fucking dator! Kan inte ladda hem den nya msn, vill ha den.. men går fan inte. Nu får fan brorsan komma och fixa det. Har en ny hårddisk med 500GB tror jag det var och just nu rymmer jag nadabinlada! Han har lovat mig att han ska fixa det!


`Eva säger:

Men du nu är det så här, varför kan vi alla inte bara va vänner? äre nå fel med världens alla Brandrar..JA!!!!!

ni är för arroganta för att kunna hantera en äkta Wiklundare, så är det bara, alla är bättre än en brandare, ja till och med en Nybergare


LBrander' säger:

meeeeen jåjå! Nu gick vi väl lite väl långt Eva Wiklund med W.. Tycker inte att det där var sp snällt av dig. Du får då fan sova ute på gatan i morgon natt med din jävla snowboard! Frysa ihjäl och jag ska bara stå i fönstret och kolla när du ligger där döende. Säga; Ja där fick du smaka äkta kyla, jävla wiklundare!


Jag är stor, du är
liten
Jag är smart, du är
dum
Jag har rätt, du har fel
Jag är snygg, du är
ful

Hoppas ni fattar att jag skämtar :)


Göra slingor

Hejsan! Har just ätit upp min glass, första gången jag smakade den, den heter Ben & Jerry's wish. Det var ingen höjdare för mig men ni där ute kanske tycker det?
Mamma ska göra ljusa slingor på mig nu efter maten. Spännande! Hoppas der blir bra! Har haft det tidigare men då hade jag lugg. Nu har jag haft helmörkt väldigt länge men tänkte bli lite ljusare till sommaren. Har fått hem skolfottot igår, blev verkligen INTE nöjd! Ögonen blev fula, håret också och ansiktet blev jätteblekt. sola,sola,sola ännu mera!

Bilder och det från igår på Norrmalmskalaset kommer in ikväll eller någon annan gång, för jag orkar inte lägga in dom nu. :)


RSS 2.0