Hemma i stugan

Hej på er alla gullungar! Nu kom jag precis hem till stugan. Jag, Eva och Annika har varit i långträsk i en bagarstuga med Olov och hans mamma. Vi har bakat mjukkaka, som vi nyss har sålt. Vi fick sålt alla 166 st. Fast vi har bara sålt hälften. Olov säljer den andra. Det blir sammanlagt ungefär 3000kr! Som vi ska lämna in till klasskassan. Vi har 3 eller 4 grupper i klassen som ska samla ihop 3000 kr till slutet av februari. Bakade hela dagen, var vid halv 9 - 9 i bagastugan och var klar vid halv 4. Sen har vi sålt allt här ute i "skogen".
Man fick alltså sova tidigt igår, vid 11 - 12 tror jag klockan var när jag somnade. Filmen som vi såg igår The eye, var jättebra! Har inte varit så rädd för en skräckfilm som jag var för den. Det var med Jessica Alba.

Snart ska jag och kusinera + några andra killar ut och köra skoter, grilla och annat. Det blir lite bloggade i helgen, men det kan inte hjälpas. Blir att blogga ikväll eftersom jag ska ha med datorn och sova hos kusinerna idag oxå. Det var så kul igår även fast jag inte hade med min datorn. Mamma och Arne har kommit upp nu men orkar inte sova hemma för det. Nu ska jag snart äta! Fast vi hörs ju senare pusstja!

OBS! Bilder från igår och idag kommer in i nästa inlägg!

  

Hos kusinerna

Hej! oj så dålig uppdatering det har varit idag! Men det är för jag har åkt buss direkt från skolan till kusinerna, sen skulle vi typ äta och fixa oss.. eftersom vi skulle till långträsk och va med massa. Stressigt, stressigt! Nu har vi typ nyss kommit hem. Ska precis gå ner och hjälpa Eva och Annika mina tvillingkusiner med dipp och grönsaker som vi ska äta till filmen The eye. Först måste jag bädda min madrass.

Jag fattar inte, varje gång jag är i stugan funkar inte min msn! Blir fan knäpp! Msn är nått som jag inte kan vara utan nästan. Speciellt inte när jag sitter på datorn! Men det kanske funkar sen. Måste dra iväg nu! Bloggar kanske sen, eftersom jag ska nog hämta min bärbara dator som är i stugan, typ 500m från mina kusiner. Fast mamma och dom är inte uppe och vill inte bo själv där. Bilder från kvällen kommer nog in senare! Bye bye!

Eva, Annika & Jag, Lika?



Sovar time

Helllu på er alla läsare! Nu är jag väldigt trött efter dansen, gick även till jossan efteråt eftersom mamma var där och pratade med jossans mamma.. orkade inte gå hem så jag gick dit. Jag kom hem halv 10 och sen har jag bara duschat och chillat för det mesta. Men nu ska jag gå till sängen och kanske ringa ett samtal. pusshej bloggar imorgon!


shake shake shake

Jag är hemma från skolan nu och har ätit med mamma och min bror typ nyss. Skoldagen har varit bra och rolig,. Vi har gjort klart våran film och ska snart börja jobba på våran andra film.. en seriös film. Jag har nyss bytt om till stooora mjukisbyxor och softkläder som jag ska ha när jag dansar. Dansen är kl 19.00 så det är ju inte så länge kvar.. sitter och längtar medan jag sitter och snackar med Matilda i telefon. Jag behöver inte gå till dansen idag så det är härligt. Men nu ska jag vara social på msn, bloggar sen! pusshej


film eller musiktips?

Hej hopp i lingonskogen! Jag undrar om det är någon som vill ge mig nått bra film eller musiktips? Är less på alla låtar som jag lyssnar på, för när jag hittar en som är bra nöter jag den hela tiden och sen är det inte nå bra längre.  Jag gillar mest r&n, techno och så, fast det beror oxå på viket humör jag är på. haha. Så om nån är snäll och ger mig ett litet tips kanske? :)


Disco?

Idag så äre ju som onsdag, och har faktiskt varit på skolan idag! hehe. Det var mycket att snacka om som vanligt när man har varit bort länge speciellt från Amanda då. Fick faktisk veta en sak idag som komer blir lite kul. Kan inte skriva det här eftersom det kan avslöja.

Idag steg man upp och var jättepigg direkt, jag duschade och gjorde mig klar för dagen. På skolan hände det väl inget så där jätte speciellt som jag tycker är viktigt att skriva om. På bussen hem åkte jag med Emil och båda somnade där vid halva vägen, sen vaknade jag och kollade på Emil och han sitter typ skit konstigt och sover! Jag berättade det för han när han vaknade och vi började bara att skratta. haha! När bussen stannade på busstationen så skulle mamma hämta mig men jag ville äta nått gott så vi for till BigBoy och käkade ett skrov! Mumma! Det var länge sen man åt det så det smakade riktigt bra även fast magen inte är helt 100. Jag hade tänkt plugga lite på svenskaprovet som min klass hade i går som jag missa, så jag ska göra det i morgon. Fast nu är det ju såhär att när jag satt mig på bussen hem kom jag på en grej.. jo jag hade glömt mina svenska böcker i skåpet så det var ju bara att säga jaha! Så nu kan jag inte plugga nå till provet. Men det var tydligen inte så svårt säger dom, så det var ju bra.
 Ikväll har jag inget planerat, får väl ringa till folk å höra om någon vill hitta på nå.

JO! Asså nu är jag grymt discosugen! Det har som varit 2 discon nu i vinter och det kommer kanske bli ett till i slutet av februari så jag hoppas verkligen att dom gör det här nu. Fan det händer ju inget här i lilla piteå! Nästa år blir det nog min klass som ordnar SDOL, så ni ska fan vara beredda på att det kommer bli ös då. Jag är ju som sagt en discotjej om ni undrar. Fast i morgon är det ju dans så det blir KUL, KUL, KUL! Oj va jobbigt att läsa allt det här. Men det får ni stå ut med. Pusstja Lisa!


Crossfire - On fire

Nu sitter jag här vid datorn, igen! Kan faktiskt inte göra så mycket annat än att sitta här. Just nu lyssnar jag på låten crossfire - on fire. En väldigt bra låt tycker jag! Fast jag har nyss plockat mammas ögonbryn, så ny är dom snygga. Det enda jag har gjort idag är, sovit, tvn, datorn, mobilen, ätit lite mat,  varit ute med hundarna och plockat mammas ögonbryn. Fan va trist dag kan jag säga! Vet fortfarande inte om jag ska till skolan men jag tror det. Har som sagt fortfarande ont i magen, men orkar inte bry mig längre. Det är så himla tråkigt och bara sitta hemma. Ska snart lägga mig så jag lär ju blogga nån gång i morgon. Godnatt!


Bilder från konfan!

Här kommer några bilder från konfan som jag lovade att lägga ut. Alla är Evas bilder!


Snygg kussen min!


W
hat  Ever Mega Loser!


Eva & Matilda <3


Johan och Oskar :)


Matte och LmB<3


Även pappas fågel Maxie som satt på mig


tråkiiigt att va sjuk!

Nu sitter man här och har precis gjort klart engelskan. Känner hur magen inte mår så bra fortfarande. Man ser även massa roliga bilder som några i klassen har tagit idag.. känner rent hur man nästan längtar till att se alla. haha låter kanske lite konstigt, men så är det!
Här kommer lite roliga bilder dålig kvalla, alla är reginas bilder tror jag, taget från hennes pix: http://www.pixbox.se/alb_show_id989631_page1.html





Regina, Amanda och Eva,  älskar er brudar! <3

Tisdag

Sådär, nu har jag sett färdigt en film på tv som var bra. Började faktiskt gråta haha.
Fan va tiden går fort, det verkar som det går åt bättre tider.. efter många deppiga dagar nu så får vi hoppas att det har gått över, men vem vet?  Nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på olika låtar och ska snart börja skriva på engelskan. Det kanske inte är det roligaste man vill göra när man är sjuk. Fast jag är ganska så frisk nu, har bara lite ont i magen och är lite yr. Det blir nog bra i alla fall. Ska till skolan imorgon. Då måste jag ta hem svenskan och plugga lite på den eftersom jag glömde ta hem den över helgen. Skulle egentligen ha prov igår men eftersom jag var sjuk så gick det ju inte. Får väl kanske ha det på torsdag, så då hinner jag plugga i morgon ett tag. Det är inte så svårt prov, det är om verb, adjektiv, imperfekt å det där. tråkigt, men man måste. Nu ska jag börja jobba med engelskan. Bloggar sen puss!


Godnatt

Nu äre dags att gå mot sängen. Jag ska borsta tänderna och ta med mig hinken till mitt rum ifall man skulle vilja spy i natt. Ska ringa att kort samtal oxå. Men ni får ha det så bra, bätte än mig i alla fall. hahah puss och godnatt på er!


Bestämma sig

tjenare tjenare! Hur är det med er? Med mig är det ganska så bra nu, har inte spytt nå mera. Även fast jag har ätit mat. haha jippie! Fast ska nog ändå inte till skolan i morgon eftersom jag vill vara säker på att jag är 100% frisk. Vi får se vad mami tycker också. Själv vill man inte det. Men nu ska jag vara social på msn och sen får vi se om jag bloggar nå mer, tror det. Innan jag sover isf. Pusshej !

Hemma

Helllu på er alla! Just nu sitter jag här vid datorn och väntar på mamma som ska komma hem med lite mat. Har varit hemma idag eftersom jag har magsjuka.. Jag har i alla fall inte spytt nå sen 4 i natt så det kanske håller på att gå över. Vi får hoppas på det! Har nästan inte ätit nått heller, bara druckit vatten och ätit ett äpple och en apelsin. Det ska blir gott med mat senare. Nu kom mamma hem så ska väl käka nått nu. Efter det ska jag nog till tvn där jag har varit mest idag. Blir så när jag är sjuk. Kraaam på er! Har inte laddat upp nå bilder till datorn än, men det kommer!

magsjuka

Hej! I förra inlägget skrev jag att jag hade ont i magen och det kom ju bara så tvärt! När jag var där borta och bara hade kollat ett tag så blev jag tvungen att springa till toan och spy direkt. Usch! Magsjuka är fan det värsta jag vet! Så det blir nog bara att springa mellan toan, datorn och sängen hela tiden. Nog för att jag kommer ha en hink vid sänge men ändå! Kommer nog inte att skriva så mycket mer idag även fast jag inte ska lägga mig. Det blir nog i morgon då! Godnatt

Snart måndag

Hej nu sitter jag här.. igen! Ska snart fara med farmor och se på nått. Jag satt och räknade matte (eftersom vi har diagnos i morgon) och då kom farmor hit och frågade om nån av oss ville följa med henne för pappa kunde inte följa pga en anledning. Det kändes inte så kul, för jag har typ jätteont i magen som om jag har fått magsjuka! Vill verkligen inte ha det, var borta förr förra veckan och vill inte vara sjuk nå mer från skolan. Nu ska jag vila lite på sängen och hoppas att det blir bättre innan 7. Pusshej!


Tillbaka

Men hej! Nu är jag äntligen hemma...eller äntligen? Det har faktiskt varit jättekul, roligare än vad jag förväntade mig! Vi chillade, snackade och hade skojj, ledarna dom kom in och slog i väggarna och sjöng halv 9 varje morgon för att vi skulle vakna.. Det var lite jobbigt men, ändå. Jag tog typ inga bilder men Eva har tagit några så det blir väl att ta från henne. Eva är hemma hos mig nu, vi kom just hem från min pappa. Han har köpt en undulat som är ganska tam faktiskt. Den satt då på mig många gånger. Bilder kommer sen, eftersom dom är från Evas kamera. Typ nu, ska vi käka lite lunch, Eva har redan börjat leva om i köket. Bloggar senare!

Borta i helgen

Hej på er alla glada! Jag hinner inte skriva så mycket. Men måste beräatta lite om dagen. Den började med skolan, där hade vi prov i no och inget annat speciellt. Efter det kom jag hem, åt lite sen fixade jag håret å sminket. Nu ska jag vara på konfa läger hela helgen så jag kommer inte att blogga nått före söndag i alla fall. Tråkigt, men men. Ni får ha det så bra! Pusshej Lisa.


 

Sova, sova, sova..

Men hej på er alla läsare! Just nu sitter jag vid datorn, men ska precis gå och borsta tänderna och "fixa" mig innan jag går och sover. Är väldigt trött just nu, men har inte blivit att sova nå tidigare för jag har varit på dansen som var HELT SJUKT BRA! Precis sånt som jag vill dansa. Just nu kör vi lite funk, street med lite afrikansk dans i. Mycket shake med röven, om jag säger så. Längtar redan till nästa torsdag! men, men har även pluggat, duschat och fikat kvällsmat med mamma. Nu ska jag sova som sagt var, bloggar imorrn! Pusshejs och sovgott!

Gammal bild på moj..


Dans

Hellu! Nu har jag och madde käkat och sitter här medan vi väntar på att få fara till dansen som är kl 7. Efter skolan gick vi på stan en sväng. Jag köpte ett par jeans, madde köpte en kofta och ett par jeans. Nu ska vi börja gå, men bloggar nog senare om jag inte är för upptagen med pluggningen.. har prov i morgon på no. Men men, hejjs :)

Orkar inte..

Asså shit! Nu sitter jag här vid datorn och har inte pluggat nått. Fan va jag är lat men jag får göra det i morgon istället. Nu har jag tänkt gå från datorn, tvätta bort sminket och lägga mig i sängen. Är trött men vill inte sova. Jag ska upp tidigt i morgon eller det måste jag varje morgon. Måste ha 2 klockor och ställa dom på 45 minuter före jag ska upp eftersom jag är sååå jävla trött på morgon! haha. Nu ska jag dra från datorn, blogga när jag kommer hem från skolan. Kraam Lisa!

Trött

Hejsan på er! Sorry för att jag inte kunde blogga nått mera igår. Det var för att när jag skulle logga in så gick det inte! Sen efter det hade jag inte tid. Det blev i alla fall inge luleå för mig och Eva. Vi var på skolan som vanligt och sen var jag på stan med Eva och Annika. Nu har jag nyss kommit hem från stan, är jätte trött i fötterna. Det blev inte att shoppa så mycket, bara ett par jeans, ett långt linne och en sak för ansiktet. Nu ska jag ta och käka middag. Lovar att blogga sen!
Här kommer blid på det jag inhandlade.


Ingen bra bild, men den får duga.

HOPPAS!

Halloj på er alla läsare! är det bra? För mig är bara fint, är lite trött. Fast Eva ska till Luleå i morgon och shoppa hela dagen, så det kanske blir att följa med henne! Mamma har inte bestämt sig än, men jag tror det blir..så jag blir nog snart på lite bättre humör! Idag har skolan varit lugn. Jag, Amanda, Eva och Madde har jobbat på våran film. Allt har varit sig likt om man säger så. Snart ska jag käka och pluggggggga! usch. Man måste ju ändå. Nu måste jag dra, bloggar sen!



Eva & jag

Sola

Nu för en stund sen kom jag hem från stan. Jag har varit och solat med Jossan. Riktigt, riktigt skönt var det, snart ska jag nog sova.. var pigg imorse även fast jag inte kunde sova igår natt. Hade alldeles för mycket att tänka på. Tänker inte säga vad, men det är nog över nu hoppas jag. Nu ska jag ta och äta nått så magen inte skriker när jag ska sova, som den gjorde igår. Men, men godnatt allt folk!


Plugggg

hejhej! Nu har jag kommit hem från skolan och har nyss ätit god mat med mor och bror. I skolan har det väl inte hänt så mycket, bara en vanlig dag med mina idioter. Snart ska jag kanske och sola med Jossan, om hon hör av sig. Annars om det inte blir, så blir det nog bara att vara hemma och plugga. Jag var sjuk hela förra veckan så jag har missat lite, men det verkar som det är mycket för det är så stressigt med allt pluggande. Nu ska jag kolla runt och se vad som har hänt under dagen. Bloggar nog senare, pusstja!



Basta

Hej på er! Nu sitter jag här nyduschad och har nyss bastat. Det var grymt härligt eftersom der var väldigt länge sen jag gjorde det och ska snart dra mig till tvn för att se National Treasure. Det blir nog en tidig kväll för mig så jag hinner nog inte blogga nått mera idag. Sov gott sötisar!



Äntligen

hej på er alla! Nu har man skaffat sig en blogg., har inte orkat det tidigare. Ska försöka skriva så ofta som möjligt. Men kan ju börja med att berätta vad som händer/ hänt idag, söndag. Jag har för en stund sen kommit hem hit till Piteå. Har varit i stugan hela veckan. Nu snart ska jag äta och efter det ska jag nog se tv eller sitta här vid datorn, ska även basta och ta det lugnt ikväll. Nu ska jag kolla runt lite och vara social med folket på msn! pussshej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0