Fredag & lördag

Fredagen började med skola sen stan med Mark och Eva. Trevligt, trevligt! Efter det bar det av hem med Eva. Vi åt.. hade kul, som ni kan läsa om i förra inlägget. Efter det blev det att fara till sjulnäs där man var med 3 tjejer då.. Amanda, Matilda och Eva. Vi garvade så vi typ dog! Blev väldigt många roliga meningar och kommentarer. Shiieeet vilken kväll asså! Jaja, vi snackade i telefon och spelade roliga spel , pratade och hade väldigt trevligt! Vi drack BARA fanta och det måste ha varit den som gjorde att vi skrattade så himla mycket, vilken jävla drog! Vi gjorde ansiktsmask och tog roliga kort. Jag la ihop 2 korta soffor gjorde av trä och sov där på dom, Eva sov med Amanda i hennes luftmadrass och Matilda hade med sig en säng. Jag och Matilda somnade där vid halv 3- 3 nån gång, Amanda och Eva var vaken längre till 4 kanske. Vi vaknade av alarmet på min mobil typ kvart över 9. Då jag tvingade upp Matilda för hon skulle hem och fixa sig innan konfan. Vi städade och for iväg till stan. Där var det konfa, vi skulle samla in pengar på stan. Vi fick ihop 3200 kr faktiskt. Min grupp var, ledare: Anders, sen alla andra var.. Jag, Eva, Fanny och Joel. Efter konfan kom jag och Eva hem till mig och vi packade för att fara till stugan. Nu är vi här, min storebror har med sig 5 polare som var här från igår och ska vara här till i morgon. Dom sitter och super, lyssnar på musik och typ garvar ihjäl sig! haha. Jaja ska börja avrunda snart. Ska kanske dra till Eva nu eller vi får se. Pusshej!

Här kommer lite bilder innan jag drar!

 
 
 



Evas bilder, tar aldrig kort själv typ.. bara så ni vet :P


sjuka Eva!

Lördag med dom 3 bästa tjejerna var fan den roligaste kvällen ever! Asså fyfan har aldrig garvat så mycket! Det var helt jävla sjukt hur roligt vi hade! Innan vi for hände det någon så himla roligt, glömde skriva det i förra inlägget så det får bli nu!

Min mamma:
- Eva din pappa har ringt, du ska ringa upp han :)
Eva:
- ja okej.. x)
åsså slår hon då på deras hemtelefon , men ettan gick it att trycka in, så då så sa dom att ja skulle trycka hårdare, och sen jå då gick det att trycka 2 ettor. Då frågade min mamma:
- Varför ska du trycka 2 ettor?
Eva:
- Jaaaa, men 0911 ?
Min mamma:
- Men Eva! man behöver ju inte slå 0911 på en hemtelefon xD
Eva:
- jahaa xD

Men de som var roligast var när Lotta, min mamma, frågade Matildas hemtelefon nr..
Då sa min bror:
- 112!
Och Micke bara:
-nää, 0911-112 xD

Alla jävlat DOG i skratt!!



blaaahaa mycket har hänt!

Tjoo idag har det hänt mycket, skolan var ganska normal faktiskt förutom att vi har dissekerat hjärtan! När jag kände doften från hjärtat fick jag fan kvävningar, 2 ggr!
Slutade tidigare från skolan typ 20 min eller nått sånt så det var inte så länge. Jag och Eva var det som for. Vid 10 över 3 mötte jag upp Mark på busstationen.. vi gick på stan och kollade runt, köpte örhängen. Åt glass med Mark och Eva sen chillade vi bara på. Väntade på Marks buss ett tag och då knäckte vi typ fingrarna och allt. Fan va allt var äckligt! haha. Han knäckte mina fingrar som jag aldrig trodde att dom kunde göra! haha. Jaja ska typ till sjunäs snart med Eva och där ska vi hitta på nått med några. Ska sova där, och sen imorgon är det konfa.... jaja. Måste typ dra nu men jag bloggar imorgon vid middagen eller nått, blev lite bloggade idag men har haft fullt upp hela dagen! Ska dra, pusshej! :)





Kung dom här är asså :)

sista dagen i morgon

Känner "taggen" för lovet! Fan va nice asså... Kommer blir skönt att sova ut varje dag! Längtar som fan. Orkar typ inte upp på morgon och på kvällarna är jag hur trött som helst. Jaja dansen var kul och allt, började med en ny dans idag och det är med street.. snabbt gick det men vi klarar det! Imorgon blir det nog att vara med Mark och sen ska jag nog vara med några tjejer. Eva sak sova hos mig i helgen eller iaf till lördag för då ska vi till stugan. Ska snart sova serruvettu, har ont i ryggen! ska typ dra från datorn till rummet nu. Sov gott allihopa! ;D


HAHAAHHA salt i mjölken eva?

Hahaha idag var jag, Amanda + några andra tjejer väldigt dumma med Eva! På lunchen hämtade jag och Amanda mjölk åt Eva och då saltade vi jättejätte mycket i mjölken och sen hämtade vi mjölk åt alla andra. Vi sa: Ska vi köra mjölktävling vem som kan dricka upp mjölken först? Alla ba jo!.. för att dom andra var ju oxå med på det. Sen körde vi det och jag började asgarva så det flög massa mjölk, Eva typ spottade ut mjölken på bordet och sa: FYFAN VA ÄCKLIGT! VA HAR NI GJORT?! alla asgarvade jävligt länge och Eva med såklart :P Dom som följer min blogg märker nog att jag och Amanda är himla dumma med Eva fast hon blir aldrig sur eftersom vi har ganska sjuk humor som tycker allt vi gör är kul!
Tack för tipset Mark! Han hade gjort samma på sin kompis.

Nu ska jag dra till köket, käkade nyss med familjen.. bröderna är tydligen hemma nu för en gång skull!
Sen är det ju dans så jag bloggar när jag kommer hem från den. Puss bye!



Här va man glad :P

Klippning

Hej på er. Kom bara en snabbis till datorn nu för att kolla läget. Maria har nyss varit här för Kajsa dansar idag. I morgon är det min tur oxå, fast ska ta det lugnt då för jag har haft problem med mina vader ett bra tag nu och det har inte gått över än! Så det blir lugnt på dansen. Mamma ska klippa mig nu, byee! ;D

/ LBrander'

Onsdag - chill

Fatta nice dag det har varit idag faktiskt! På skolan var det först engelska glosor efter den lektionen hade vi elevensval alltså musik för min del + 2 solpass sen. När vi hade haft 2 solpass hade vi SO. Somnade nästan där, långtråkigt som satan! Men fick mig ett väldigt stort asgarv där mot slutet för jag var så trött... + att våran lärare är så jävla rolig! :)
Vi har inge mer läxor före lovet nu, fan va skönt säger jag bara! Blev fan jävligt sur igår för jag inte ville plugga!
Ska strax ut med hundarna med mami, bloggar sen! :)


Norrländsk?




Hur Norrland är jag?

Jag har kört:
[x] snöskoter.
[x] Traktor.
[x] Bil.
[  ] Lastbil.
[x] Fyrhjuling.

Jag har ätit:
[x] Souvas.
[x] Västerbottenost.
[x] Surströmming.
[x] Pitepalt.
[x] Tjälknöl.

Jag kan åka:
[x] Skidor
[x] Längdskidor
[x] Skridskor
[lär mig nu] Snowboard

Jag har upplevt:
[x] Snöstorm.
[x] Minus 30 grader.
[  ] Lämeltåg.
[x] Midnattsol.
[x] 2m Snö.

Jag har:
[ ] Druckit mig full på hembränt.
[/] Varit nära att förfrysa mig.
[  ] Sovit utomhus på vintern.
[ ] Badat isvak.
[x] Plockat Hjortron.
[x] Träffat på ren i det vilda.
[x] Träffat på älg i det vilda.
[ ] Träffat på björn i det vilda.
[ ] Spenderat tid i fjällen när det inte har varit lov.
[ ] Sett Dunderklumpen.
[ ] Snusat
[x] Jagat vilt.

Jag:
[x] Bor i Norrland.
[  ] Är fåordig.
[x] Pratar Norrländsk dialekt.
[x] Kommer ifrån en Norrlänsk släkt.
[  ] Pratar Samiska eller Tornedalsfinska.
[ ] Jag känner/är en Same


"Roliga" skämt

Hej på er! Sitter just nu i A1 med Amanda och Madde. Vi har var sin datorn och ingenting att göra, bara chillar på. Dom gör om massa bilder och jag skriver av texter från låtar. Men nu skriver jag ju blogg, ska skriva massa skämt nu som Eva och Amanda har sagt hela dagen.

Det var två pajer i en ugn och då sa den ena pajen till den andra..
- Fan va varmt det är!
- AAAH! EN TALANDE PAJ!

slutar nu, amanda dampar på mig för att vi ska gå!!! hejdå skriver sen.


Sola

Har nyss borstat tänderna och ska lägga mig i sängen.. snackar faktiskt i telefon med den bästa Mark med K! ;D Blev inge mycket bloggande idag men det var för att jag har pluggat engelska, varit ute med hundarna och varit och solat! Typ 100 år sen sist men lite färg fick man faktiskt... Men ska lägga in nå bättre inlägg sen när jag har tid! Jag lovar.. Nu ska jag dra till rummet mitt, see you tomorrow ;)



Sommarkänsla till max nu! ;)


Fettisdag

Fettisdag idag då, i skolan säljer dom semlor men duktig som man är så blev det ingen. Ska inte äta nått sånt idag, eller någon annan dag. Känner bara inte för det längre..
Resten av dagen består av att:
* Följa mamma ut med hundarna
* Plugga på engelskan
* Chilla biffen resten av kvällen
* SOVA!

 Ska försöka lägg mig vid 10 varje dag, för ni ska bara vet hur trött jag är på morgon. Det är fan sjukt hur trött jag är.. men men! Vi får väl se hur det går med det..
Nu ska jag snart dra ut med the dogs, pusshej!


2 av mina 3 hundar (: Titti (lilla) och Lady


Nattinatti

Nu är det faktiskt dags att sova, har nyss tvättat bort masken från ansiktet och sitter här med tandborsten i munnen. haha. Bloggar när jag kommer hem från skolan i morgon, alltså vid 5. Eller så skriver jag på skolan om jag får tid och orken att gör det.


Sovgott alla! :)


Duktig flicka lisa

Hej, nu är jag hemma. Hos morfar var det nice faktiskt, vi åt och fikade.. Mina kusiner och dom kom lite senare för dom är alltid sega.. ni vet WIKLUNDARE! :S
När jag kom hem skottade jag gården, blev riktigt fint där ute.. *stolt*
Haha jaja, ska snart plugga lite hk.. har inte gjort det ännu eftersom hela dagen har man typ varit hos morfar känns det som.. Men bloggar nog sen pusshej! :)

/ LBrander'


Grattis morfar

Halloj, idag är jag hemma från skolan tidigare för jag åkte med min moster och kusinerna in till stan för dom skulle typ shoppa.. Ska snart fara med mamma till morfar för han fyller år idag! Grattis till han då.
Ikväll ska jag ta det lugnt och plugga för provet i morgon i hk. Tror jag kan det... nästan, men måste plugga in vissa saker ändå. Har inget mer att skriva nu bloggar när jag kommer hem från morfar. hejs!



Nu ska jag sluta lägga in egobilder hela tiden.. :)

Skola i morgon

Go'kväll nu är klockan snart 10 och jag ska sova strax. Pratar med en kompis i telefon och vi snackar om mat! haha. Han säger att köttbullar är dåligt! Pasta för han är jättegott. Jag tycker båda är gott faktiskt. Jaja trevligt att veta vad vi pratar om tycker jag. Nog om det, imorgon är det ju måndag och då är det skola.... Efter skolan ska jag hem och då ska jag plugga.
Ska dra till mitt rum nu.. ciao!


Galen i låtarna

Hej på er! Nu kom jag till datorn, måste plugga.. men jag fick sån lust att lyssna på musik och jag har blivit galen i 2 låtar typ! Dom är så superbra! Här kommer dom!
Det gick inte att lägg in video med här kommer länkarna iaf! :)

http://www.youtube.com/watch?v=6wgZ1T_vCz8

http://www.youtube.com/watch?v=7VXTPe0EcA0&feature=related


kan man vara mer trött alltså?

Godmorgon alla gulliga personer, hur är det? Med mg är det bra fast är sååå himla trött! Jag la mig halv 7 i morse och  vaknade halv 1 av att mamma kom in och väckte mig! Fan va irriterad jag blev.. Jag bara: Asså jag var vaken länge inatt. Mamma bara: Ja men det var jag oxå. Då sa jag: Ja men du la dig typ 2 och jag la mig halv 7! Hon bara: Jaha ojdå.
Åh, jaja kanske ändå var tid att vakna men ville faktiskt sova länge idag.
Idag ska/ har jag dammsugit uppe, snart nere oxå. Plugga och kanske sola. Har prov på tisdag i hk och jag har inte varit så jätteduktig och gjort läxorna + jag har varit sjuk förr. Nu ska vi ha prov på allt, och så.. så jag måste verkligen plugga på nu. MVG MVG MVG!! haha men nu ska jag vara trevlig med folket på msn sen med vårat främmande. bloggar nog sen ciao! :)


Jag känner mig jävligt vit här!

Diggar texten där uppe! :P... Nastja då.

Nu är jag hemma och ska snart sova, är typ inte trött men måste ändå sova. Kommer sova länge i morgon kan jag lova! Hos Josefin tog vi det lugnt. Mamma hämtade mig nyss därifrån. Nu ska jag vara trevlig med min kompis i telefon! :) Pusshej och sovgott!


Hooouussh.. piteå!

Hejsan på er! Nu är jag faktiskt hos Josefin och vi kom hem från luleå vid 8. FAN vilken dag asså! Har varit i luleå från 13.00 till 19.00 typ. Blev typ bara bråk i luleå med det ordnade sig.. till slut! Vilket skitväder det är ute och vädret i luleå är alltid sämre än i piteå..
Vi sitter och ser melodifestivalen och alla låtar sög typ den här veckan, helt ärligt! Jaja skriver nog mera sen när jag kommer hem, om det inte blir alldeles för sent... ska vara trevlig med josefin nu. ciao!

Luleå

Hej på er! Tidig morgon idag. Steg upp vid halv 10 - 10 nån gång.. gick ner och duschade och sen kom jag upp och åt frukost. När jag hade ätit fixade jag mig och nu sitter jag här. Min låtsaspappa skjutsar mig nu vid halv 12.. På busstationen möter jag Jossan, Emelie och Nastja tror jag. Vi ska till luleå och shoppa men blir inte att shoppa så mycket för mig, måste spara pengar nu och har typ inga så. Jaja måste börja fara nu, bloggar när jag kommer hem! Pusshej.


Hela fredag!

Hej beredda på ett lång inlägg? haha för det kommer det här att bli. Sammanfattning av dagen:

Vaknade, gick till bussen och sen skolan. På skolan hände det ganska mycket faktiskt.. På morgonen hade vi prov som jag tror gick ganska bra, efter det fix för våran lärare fyller år på söndag så det blev "kalas" för honom på klassrådet. Superbra blev ju det såklart! På lunchen berättade vi för Eva (min kusin) att jag och Amanda har drivit med henne ett tag nu på msn, att vi har varit en kille som är snygg som fan!! Sagt typ allt och sen på skolan berättar hon ju allt som hon och "han" pratat om.. HAHAH! ( hon blev typ kär! ) not men okej.. vi säger så iaf! HAHA trodde hon skulle bli mera sur än vad hon blev men Eva kan typ inte blir sur. Alla andra blev typ jättechockade oxå för dom har ju oxå gått på allt.
Jag hade också glömt gympakläder men fick låna av Gulliga Regina!<3 Glömde nämligen förra veckan också men det brukar faktiskt inte vara så ofta jag gör det, typ aldrig annars!

När jag kom hem chillade jag biffen och åt pizza med mamma och låtsaspappa. När jag skulle börja gå mot stan för att och träffa Josse så hände det en massa skit.. hahaha! Fan va töntigt, jaja man vet ju luleå...
Hos Josse satt vi vid datorn, pratade i tele, såg film på tv ( när lammen tystnar ) och chillade biffen helt enkelt! haha.
Började gå hem vid halv 12 eller nått sånt. Fan vilket härligt väder det var ute asså, skulle gärna ha gått längre men orkade inte det vid halv 12 - 12.
Kom hem och tvättade bort sminket, tog på mig mjukisar och började med att lägga in bilder på datorn. Det var allt för mig för denna gång här på bloggen (: haha, taget från en video. Jaja här kommer lite bilder! 

 
Fatta va vi blev *stolt* haha!

 
Grattis Roger 54 år! :)

 
Söt mandis                                                 Söt kusinen

ska sova nu, måste ju fan ställa klockan i morgon.. åker buss till luleå 11.50 !!

Sweet Dreams

Hallå! Nu har jag käkat upp en hel pizza! Mamma frågar jämt: Var stoppar du all mat? Ska jag vara ärlig så vet jag inte själv, i magen.. men man kan nästan tro att den går ut direkt! haha. Ska dra till Josefin nu hon tjatar på att jag ska börja gå. Jahapp får väl göra som hon säger då. Pusshej!



Mamma färgade mitt hår igår, lite ljusare brunt. (Det syns inte på bilden..) Det blev ändå lika mörkt för jag har svart i det tidigare. Utväxten blev lite mer brun/rött fast det blev ändå ganska bra! Hon ska klippa mig nån dag oxå.


helg !

ÅH! skönt med helg nu.. har fan längtat som stryyyk! Denna kväll blir att vara med Josefin och vi vet inte riktigt va vi ska göra men ska nog vara hos henne. Har inte tid att skriva nu pizzan väntar i köket, vill ju inte ha kall pizza! Skriver efter maten.. pusshej!

Godmorgon

Godmorgon på er! Jag sitter ï datasalen med Matilda och vi skriver båda på våran blogg.( www.maatildawikluund.blogg.se )  Vi har nyss harft svenskaprov, tror faktiskt det gick ganska bra! Det var verkligen inte stort prov...ett papper och inget på baksidan ens. Vi har sen klassråd 9.50 då vi ska fira våran lärare Roger Malm för han fyller år i helgen. Han vet inte om något hoppas vi på iallafall. Vi har gjort ett stort kort med alla i klassens underskrift och alla lärarnas oxå. Vi har även gjort en stor tårta som är som en bok med massa saker i eftersom han är matte och NO lärare. Han kommer blir superglad! På lunchen ska vi berätta en sak för en person tror vi och jag kommer DÖ! hahahahah! ska filma allt och kanske lägger ut sen sen. Ha en toppen dag, bloggar när jag kommer hem ciao! :)


<3 

Afrikansk dans

Hej, har precis kommit hem från dansen. Eller faktiskt så var det för ungefär 1 timma sen. hehe! Men har pratat med mamma och sen är Maria, Kajsas mamma här. Vi har snackart och nu ska jag ta och fixa en bild till i morgon.. mycket viktigt! Sen ska jag duscha och mamma ska nog klippa mig medans jag pluggar på svenskaprovet tills i morgon. SKa fixa bilden nu.. puss ciao! ;D



Roligt på dansen med afrikansk dans! Börjar med nytt nästa vecka.. lite mera street då sa hon. Blir fint det! :)

Dans idag

Hellå på er alla läsare! Idag är det ju torsdag och det innebär att det är lång skoldag och sen dans! Roligt ju! Kajsa kommer och hämtar mig 20 i 7.
Skoldagen har varit kul ändå. Jaja har inget att skriva nu men kanske skriver innan dansen eller efter. Jo och mamma ska kanske färga och klippa mitt hår sen efter dansen, men vi får se. Pusshej!

you and me forever through life

Asså nu har jag suttit här vid datorn ett tag.. har kollar runt på youtube, på massa videos där folk sjunger om sina vänner som har gått bort. När jag tänkte på mina vänner och dom som står nära så började det vara rinna ner tårar som floder nerför mina kinder. Skrev till Amanda att jag älskar henne hur mycket som helst, skulle inte klara av om hon dog. Inga andra heller! Amanda skrev ju såklart tillbaka och det blev ju inte nå mindre tårar för det! Älskar dig massor Amanda!<3
Usch så hemskt. Skulle prata i telefon ( med en annan bra kompis! (L) ) samtidigt som jag grät och det kommer bara mer tårar när jag ska prata samtidigt.

Ahja nu ska jag nog dra mig mot duschen och sen plugga lite medans håret torkar! :) ciao!


suddig! men dom är lika bäst för det! <333

Shit happens to fast

haha hejsan på er alla! Börja bara skratta när jag tänker på igår! DEt var nämligen så här att jag snackade i telefon ganska länge och blev faktiskt trött efter vi hade snackat klart så la mig i mitt nystädade rum ( behövdes verkligen, aldrig varit stökigare! ) sen kom mamma och pratade med mig en stund sen gick hon. När klockan blev kring 7 somnade jag och sov till 11. Mamma passerade precis utanför min dörr så ja sa " mamma jag somnade" hon bara: "ja du har sovit i ....4 timmar nu" haha! jag la mig och sov igen men inte med kläderna och allt på såklart.

Nu äre ju onsdag bara chill. Skolan var okej inget speciellt precis. Fick vänta på brorsan i en timma på busstationen för han skulle hämta mig eftersom jag inte orkade gå hem. hehe! Men det är ju så jävla kallt, och jag hade bara jeans tights juh! aja, nu ska jag bara chilla på här vid datorn ska plugga sen.. pusshej!


stökigt eller vad? :S


 På sol pluggade vi till svenskaprovet som är på fredag, fast amanda ritade mest....

Tidig dag

Hellu snygging ;)

Idag slutade vi tidigare från skolan för vi hade ingen bild eftersom läraren var sjuk, då har vi typ hål i en timma och sen svenska. Då fick vi sluta efter matten istället vid 12.00. Idag ska jag ta det lugnt och kolla lite på tv och svenskan.. vi har prov på fredag. Det var tydligen inget stort prov. Jaja, nu ska jag dra mig till tvn och se om jag hittar nått bra att se, vill typ sova lite men vi får se. hejs!



Ego, ego, ego!

/ LBrander'


Frustna fingrar.. ohja!

Hejsan på er! Har just gått hem från stan, mina fingrar är hur frustna som helst! Av att prata i telefon gjorde då inte saken bättre! Känner dom knappt.. Mamma sitter med nån vän i köket och jag sitter är vid dátorn och försöker få liv i mina fingrar. Dom gör ont och allt. Vafan är det här för väder?! JävlaSverige, tror fan jag sticker till Turkiet 2 veckor bara för att sola och bada i pina colada! fan, va skönt det skulle vara! Jaja sluta drömma nu lisa. Känner inte för att sova, har huvudvärk och är typ pigg. Måste nog gå och ta mig en alvedon. Ska nog sitta här vid datorn ett tag till tills jag känner för att sova. Ha det bättre än mig. haha pusstja! ;)




Kan det vara bilden jag har där uppe? :O :D

/ LBrander'

Fix

Nämen ser man på, nu är jag här vid datorn igen som vanligt. Jag har tänkt fixa mig lite för att fara till Jossan. Eller fixa och fixa blir det väl inte men ska byta tröja och så. Vet inte ens om jag ska till henne eller om hon ska hit. Hon är och tränar och sen ska hon nog äta. Ska nog ta och ringa henne om ett tag! Nu ska jag dra till toan, pusshejz!



/ LBrander'


Filmtips

Hej.. igen!

Kom på en himla bra film! Den är gammal men ändå väldigt bra.skräckfilmen jag pratar om heter House of wax. Många har nog redan sett den men för dom som inte har det, se den!

Ps. Paris Hilton är med och hon suger som skådespelare! Fast Chad Mickael Murray är så himla snygg i den här filmen, fast det är han väl alltid eller?




youtube

Tjaooo!

Sitter här i datasalen, har sv/eng och har jävlat inget att göra så jag satt mig här för att bara chilla. Jag kollar på massa videos på youtube bla. musik och även discon. Fan va jag vill fara på discon i stockholm och göteborg! Men kan ju alltid hoppas iallafall. Jaja, får nog kanske vänta nått år för det. Kollar även på bilder på Piteå, hitta denna härliga sommarbilden från hamnen.



Nu ska jag sluta drömma och kolla vidare på olika sidor. pusshej


Veckan

Hej!

I veckan blir det nog bara att ta det lugnt.. Vi har inte prov tror jag bara hk läxa om jag inte har fel. Har inga planer för veckan med det kanske kommer. Blir bara chillvecka för mig. Läängtar så stort efter ett lov nu asså! Blir bra med lov en vecka ( v.10 ), sen prao direkt veckan efter det. Jag ska prao på Kappahl eftersom jag inte orkade fixa själv, eller jag trodde oxå att vi skulle lämna in papperna på fredag men det var på onsdag och då hade inte jag hunnit fixa nått heller, visste inte heller vad jag ville praoa med..Jag vill ju bli frisör och att praoa hos en frisör känns inte så kul, har hört att man bara får sopa upp hår och de. Vill inte göra nått sånt tråkigt en hel vecka! Jaja, nu ska jag sluta babbla! Ska dricka tee med mamma sen sova. pusshej!



älsklingen! <3

Telefonälskare?

Tjabba tjena hallå!
Jag är hemma i piteå nu, skulle skriva blogg medan jag åkte bil men internet blev cp precis när jag skulle skriva + att jag fick slut batteri! Ska snart äta men först hinner jag svara på denna:


 

Hittade en lista som passade mig bra tycker jag för den handlar om mobiltelefonen! ;D


 




var ligger din telefon när du sover?  I min säng
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? Aldrig
hur känns det när du inte har din telefon på dig? känner mig helt naken, går inte!
får du någon gång höra att du är en telefonälskare? Många gånger, men även telefonnörd! :P
hur många samtalsminuter har du ringt? Utgående: 208:02:39  (total 337:58:24)
hur många telefoner har du haft det senaste året? En
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? haha ne^^
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? " Måste väl sova snart (; ska upp 5 :s sj? :) äru inne på msn? ;D "
vad står de i de senaste skickade sms:et? "snacka i telefon istället?:) "
vem är överst listan över missade samtal? Dolt nummer
vem är 1a på listan över mottagna samtal?  Dolt nummer x)
vem är 2a på listan över uppringda nummer? Eva Wiklund<3
har du som bakgrunds bild?  Mig själv! haha :P
hur mkt batteri har du? 96%
vem är 8 på din kontakt lista? Anna Johansson
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? alla dom bästa (:
vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? Gabbi
vad heter din mobil, som bluethooth namn?  LmB'
den bästa låten på din mobil?  Har så många (:
den sämsta låten på din mobil?  ingen aning
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? Bild på mig såklart ;D
hur mkt är klockan när du gör detta? 17:47







snowboard

Hey snyggingar! Nu är det ju söndag. Någon som ska göra nått speciellt idag? För min del så blir det nog bara att ta det lugnt, ska nog snart ut och oxå snowboard med Eva på ett berg här i närheten. Ska försöka lära mig innan kåbban med skolan! Vill gärna åka där, Eva ska nog det. Jag ska nog även hem till piteå idag. Vi får se om jag orkar! haha annars kanske man stannar här och åker hem sen i morgon direkt efter skolan. Jaja hur har eran helg varit då? Min har varit toppen om nån undrar! haha. Nu har jag inget att skriva.. bloggar senare idag! :)




LIKNAR VI LULEÅ FJORTISAR?!! ......OHJA!


Datanördar

Nu är det dags för oss datanördar att läggs oss i sängen och snacka. Ska ner och tvätta bort sminket oxå. Bloggar i morgon sovgott alla!

hos eva

Tjabba;D

Jag är nu hos Eva. Lite folk är här, dom sjunger singstar och spelar biljard eller ser film.. Jag ska nu snart dra ner med Eva och se film. Vet inte vad som är än, men kanske bruce. Nån som vill ge förslag på nån film kanske?
Ikväll ska jag sova hos Eva, har tagit datorn med mig som vanligt! haha. Vi gör alltid det när jag är här i stugan. Tur så har jag kommit in på msn, once in a lifetime typ! Får typ damp när jag är här i stugan och msn inte funkar. Jaja orkar inte skriva om det. Ska dra ner nu å se film.. bloggar nog senare!


älsklingarna! <3 kvallan inte den bästa..  reginas bild.


filmkväll

Hejjj! ;D

nu är jag inne, eller det har jag varit ett tag nu. Jag har varit ute idag till 2 ungefär då vi åkte snowboard och körde skoter, sen hörde jag att kusinerna skulle till långträsk och se nån teater så jag baita dom. Teatern var faktiskt ganska bra, fick sig ett litet skratt då och då. När jag kom hem såg jag filmen snowdogs. haha fan va rolig film! jaja, nu ska jag käka sen ska jag till kusinerna tror jag. Vi ska se massa filmer på tv ikv! Blir nog att se melodifestivalen oxå. Maten väntar, bloggar sen!


Alla hjärtans dag!

Hejsan på er! Bloggade inget igår.. men det var för att jag är i stugan och där funkar typ internet bara ibland och igår funkade det inte! menmen,.. får väl blogga idag. Blir nog inte så mycket för det är ju alla hjärtans dag och kommer vara med familjen och kompisar. Det är mycket folk här i stugan nu och var inte nått med dom igår för att jag var sååå himla trött! Jag var med mina irriterande bröder! speciellt DENNIS! har aldrig sett han garva så mycket som igår och det enda felet var att det var åt hans egna skämt! hahah. Jaja, nu ska jag fara och ta på mig skoterkälderna och sen ut för att hjälpa min "plastpappa" att ta fram skotern, om han inte redan har gjort det..Sen ska jag ut i det fina vädret och köra, orkade inte följa med dom andra för dom skulle ju inte klara av att vänta på mig! Jaja, bloggar nog ikv eller nått! Pusshej och ha en bra alla hjärtans dag!<3

 

Luleå denna

Hej, har inte hunnit uppdatera nått idag. Skulle faktiskt göra det i morse, men jag hann inte det! Jag vaknade först av alla och gick ner och duschade, sen när jag kom upp var nästan alla vakna. Vi alla sminkade oss och gjorde oss klara. Vi åkte till skolan och var väldigt trött på skolan men vi fick sluta tidigare från svenskan för annars skulle vi inte hinna med den tidigare bussen till luleå eftersom annars måste vi vänta till 20 i 2 och det ville vi inte, så min farmor kom och hämtade oss, skjutade in oss till stan. Hahah vi var 5 pers i baksätet och 2 fram då. Jaja vi överlevde ju iaf.

Tog kustbussen 11.55 som går dirket till luleå. Vi var framme vid 1 tror jag. Vi gick direkt och shoppade, åt vid 3 på max sen träffade jag en kompis som skulle låna min mobil. Fast han följde med oss hela tiden. Vid halv 5 tiden så kollade jag på klockan och sa att vi skulle åka kvart över 5 hem. Det var ju länge kvar ju! jo tjenare.. vid halv 6 sa någon att vi kanske måste gå till bussen, jag kollade på mobilen och sa att det redan hade gått. jaja, sen skule min kompis träffa SAZID eftersom dom skulle vara med varandra innan träningen. Jag började gå mot busstationen eftersom det inte var så länge kvar innen den gick och vi ville inte missa den oxå och att jag skulle dissa. Han bara: jaha kan man inte ens hälsa. Jag gick fram och sa hej typ. Vi började "diskutera" lite, han blev så himla ägd att han inte visste vad han skulle säga. Några bra repliker var tex:
*Jo, gå in på tasty och ät dig tjock!

* Du har förfan knullat runt hela jävla luleå!
* Haha den är så jävla liten att man inte ens kan komma ihåg den!

Det där var några av dom jag sa. Roligt att veta va? haha nae kanske inte, men var fan tvungen att skriva om det/han! Jo och förresten så missade vi den andra bussen med eftersom vi satt inne på busstationen och snackade.. sen gick vi ut mot bussen och precis då började den köra iväg! Vi typ: NÄÄ!! Shit va alla blev sura typ. haha så vi var tvungna att åka med den som gick 19.10. Missade därför dansen idag, vi skulle ha åkt med den som gick vid 5! Då skulle jag ha hunnit till dansen! Alla var trötta i benen för hade typ gått runt hela jävla smedjan och shopping 500000 ggr! nämen, ungefär iaf. haha. Nu är jag och eva gooode trötta så vi ska typ sova snart. Rolig dag med tjejerna kan man lugnt säga! Love u <3

 

Orkar inte lägga in alla bilder för alla är typ flummiga och lejda (: haha

Amanda & Lisa äger allt och alla!

Tjabbbba(; 
Sitter här hemma hos eva;D
Vi är nåra brudar här & ska se film hela natten naaajs om fan ;D
Eva håller på & bäddar & Lisa  dansar runt lite medans vi dunkar musik!
I morn blire luleå, najsnajsnajs(:
Borde fan skriva ett aaas långt inlägg nu eftersom att Lisa typ ALLTID skriver värsta långa inläggen you know(;
Så nu rackarns sko he skrivas(;
Fast vet it om vad^^
Men jag ba skriver på så blire suuuper najs serru;D
Reggan kom typ nyss, hon var på träning så hon kom lite senare(;
De andra är ute i skogen i nån liten hydda och fixar eld typ eller nå, de kommer å hämtar oss med skotern snart riiktigt najs,(Y) blir å grilla köörv vettu(:
Efter de blir det film som sagt var.

(Bra info att veta: eva borde rengöra sin spegel serru, tkr det vore en nice ide liksom(;)

Vart
for lisa då?;o
AAAHAAA hon ligg på golve å tror hon är nå(; men vi vet ju alla att hon it är det (A), nee hon är härlig hon, jävlat bäst fan, en av mina bästa vänner(:<3
Lisa tror jag skriver nå taskigt, men he gör ja ju it;)
bara för att hon är lite ''handikappad'' ibland så ska man inte mobbas(;
HEHEHEH(;
ÅÅÅH just ja, Evas KATT bubbaklubba, fifan vilken jäken, han hoppa på mig och försökte fälla mig i trappen,!
Taskigt må jag säg ^^
Menmen, nu ska typ lisa få skriva, snaaart.
Eller har jag skrivit så långt än?
EEEEHEH, naa , lisas inlägg brukar  ju vara typ 70cm långa, så ni kanske tkr att det ser lite ovant ut med ett rätt kort inlägg här i blogg smeten(;
Men jag bjuder på de! typ..
haha(:
JAHA, nu ska vi visst fa ut å köra skoter till den dära hyddan å grilla korv(;
SKRIVER VIDARE DÅ JAG ÄR TBX!
Såådärjaa, haha;D
Nu är vi frusna och film sugna efter att varit i hyddan you know(;
åååh liiisa va äre om?;o hela tiden håll du på och frågar om vad jag skriver , ojojoj, du borde chilla lite så jag får skriva mitt poetiska inlägg i lung&ro!
här kommer en dikt vett ja som jag skriver nu bara sådär lite snabbt(;

DIKTEN DET ÄR OK MED NYA VANOR I LIVET av amanda(:

här sitter jag och skriver med några vackra ord,
då eva helt plötsligt började gråta en flod;o
hennes kisse hade attackerat hennes fejs,
och gjort sönder alla hennes grejs;S
lisa sa att det inte var nån big deal
och hade tänkt fa till sunes och köpa ett bigg meat(:

 
ojoj, vackert må jag säga(; haha naexD
Hoppas alla fattar att hejn är ett väääldigt oseriöst inlägg^^
REGINA KOM FÖRBI & BAD MIG HÄLSA! 
REGINA HÄLSAR(:!

hahahahhahahahahahah ojoj lisa(; GÖR DE NU!, du fattar va XD(YYYYYYY)
ååh nu klagar lisa igen-.- hon säger att det här inlägger kommer bli as långt å lalala, AMEN JÅÅ TJENA HARU INTE TÄNKT PÅ DINA 70CM LÅNGA INLÄGG?! HEJN ÄR JU FAN IT NÅ OM MAN TÄNKER PÅ DOM SERRU^^(;
vart tog eva vägen?:O
hon sitter i trappen, typ , för er som uundrar(; & DET GÖR NI;D
OJOJ, nu säger LISA (som HELATIDEN ska PRATA om MASSA  ONÖDIGT) att eva duschar, så jag lurade er lite(;
AJAJAJAJ nu måst jag typ sluuta skriva å låta världens bästa lisa skriva lite(:<3
Det spelar ingen roll att du är lite ''handikappad'' & skriver AAAAAAAS långa inläääägg (;
jag älskar dig iaf<3

PUSSSS PÅ ER COOLINGAR!
/ AMANDA(;;;;;;;;;;;;;;;

Ja, där bjöd jag ett inlägg från sööööta amanda! ;D <333333333 Japp handikappad, fast jag är ju inte ensam om det! (: haha amanda ni vet<3 Jaja, ni ska vi myysa på lite, ska ju sova med amanda inatt på en madrass ( en bred en oxå! ) häärligt! Sen ska vi sova tror jag eller så blir det att vara vaken hela natten, ska iaf upp kvart över 5 då jag ska daska till amanda i ansiktet för hon ska vakna. Vi ska duscha på morgon fast inte samtidigt då. Slutar efter halva dagen 12.00 då vi ska fara till luleå! Ska draaa nu pusshej och sovgott!

 
SKITIG SPEGEL JUH! Evas spegel! (:

Singstar

HEJ! :D

Vi är hos Eva och Annika nu vi är med dom 5 pers men Regina kommer vid 9 för hon hade träning. Vi alla är röd om kinderna för vi var nyss ute och körde skoter och presenning. Man blev inte så blöt, fast vi ska ut och köra skoter till Alu-kojjan för att mysa där.. spela kort och sånt. Jag måste ta fram min skoter ur garaget fast portarna är lite igen snöade, det är snö till halva portarna så "plastpappa" måste hjälpa mig ta bort det. Han måste komma hit till stugan/kusinerna eftersom han är i Piteå än.  Ahja, nu sjunger Johanna och Annika singstar och vi andra ska snart sjunga. Önska mig lycka till nu då! haha! Uppdaterar nog sen. Bye!

The Young People’s Magazine

Godmorgon på er! Sovig gott? Jag har faktiskt sovit jättebra inatt. Jag la mig vid halv 12 eller sått sånt. Somnade direkt och vaknade på morgon nästan direkt. Jag var sölig på morgon så jag hade väldigt bråttom till bussen. Jag hann iaf. Nu har vi engelska första lektionen. Jobbar med våran tidning. Det gick inte att lägga in bilden på framsidan som jag jobbar med just nu men det kommer nog senare. Den heter The Young People's Magazine.  Ahja, nu ska jag nog borja jobba måste fråga Per vad han gör som ska vara med i tidningen. Bloggar sen nån gång ikv, beror på när jag har tid och tillgång till en datorn. Pusssshej!


Goodnight darlings

Now, I will soon go and sleep but.. äh skojade bara! Nu ska jag som sagt var snart gå och sova men ska plugga lite först och sen "fixa" mig för sängen. Ska fika lite kvällsmat med mamma och "plastpappa" :)
 
I morgon ska jag ju till Eva & Annika (mina tvillingkusiner) direkt efter skolan med typ Amanda, Regina, Matilda(?) och jag då. Vi ska ha mycket skoj med att kanske köra lite skoter och se film, samt mysa bara! Blir inte mycket bloggade då, men nån gång i morgon ska jag väl hinna med det. Ska fika nu, teet väntar! bye! Goodnight ^^


Skulle inte tacka nej till denna nu!

lockigt vs plattat?

Jag satt och pluggade so då jag helt plöstligt kom på att jag skulle platta håret för att se hur långt jag har fått. Det enda problemet är ju att så fort jag har plattat det och låter det vara ett tag medan jag är inne, så börjar det krulla sig lite längst ner! Ännu fortare om man är ute ju. hahah! Här kommer bilder:

 


Original - lockigt

 


Plattat

Lägg gärna en kommentar om vad ni tycker!  :)

Nu får man fika

Tjaah!

Jag har precis kommit hem från skolan.
Dagens outfit:

Jeans: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Linne: Gina tricot
T-shirt: Vera Moda

Idag blir det bara plugg, plugg och plugg! Har som sagt SO prov i morgon och kan typ ingetning, ska kunna om katolska, ortodox, lutherska kyrkan + 2 till men kommer inte ihåg vad dom hette. Sen ska man kunna allt om dom typ och en massa ord, vad dom beryder m.m. Jaja ska plugga nu, ska käka nått sen oxå! Bloggar kanske ikv.

Imorgon blir det "vaka" med tjejerna hos Eva & Annika! Inte så mycket bloggande då, inte torsdag heller för då ska vi till luleå direkt efter skolan därför vi slutar 12.00, så ni är medvetna om det! Hade bäst! :)

+ Vi får fika nu! Har haft uppehåll med tjejerna i en månad! Därför köpte vi glass idag.


// LmB

Skoooola

Hej alla läsare! Just nu är jag i datasalen med klassen, vi jobbar med engelskan (tidningen) fast det jag ska göra är klart så jag ska bara göra framsidan nu. Egentligen var det Emil som skulle göra det men han är sjuk! Jaja måste börja jobba nu bloggar när jag kommer hem! Bye bitches ;)


If U say so.. then, okay!

Nu äre ju snart läggdags. Ska försöka sova hela natten.. om det går. Känner mig så bra men ändå jävligt dåligt! Jag blev tvungen att kolla på gamla bilder, tänkte lägga upp några från då och nu. 

DÅ:
 
 
Glömmer aldrig minnerna med er där kusinerna! Bästa lycksele resan ever!<3

 
 Sommaren...                                             Psg paraden

  
Jag å Matilda                                           Jag och Josefin

NU:


Ganska "nu" ändå. Kusinerna å jag.

 
Jag                                                              Eva

 
Matilda                                                        Jag


Klart WR ( ett disco )ska vara med (:

Dance, move, shake it baby

Hejj på er! För en liten stund sen pluggade jag so och hk. Har dansat väldigt mycket idag. haha. Som vanligt dåe! Sitter på msn och snackar med en kompis i telefonen samtidigt. Idag har jag fattar hur mycket jag egentligen dansar varje dag. Haha roligt att veta va.? ne, men nu ska jag faktiskt vara social på telefonen. Jag bloggar innan jag sover eller i morgon. bye bye! :)


See you at the club

Nämen halloj! Jag är faktiskt hemma nu kom precis hem. Skoldagen var okej, inget speciellt direkt. Vi slutar 13.40 idag och måste vänta tills bussen går halv 4 och jag var så danssugen så jag tänkte lära Eva min dans som har gör på dansen. Det gick inte som jag hade tänkt lite svårare fasktiskt, Eva är ju som hon är. Hoppas hon inte läser det här nu! haha. Jag ska plugga hela kvällen typ, eftersom vi har prov på onsdag i so på religion. Kan typ nadabinlada! Menmen, fick oxå veta att det blir soft vecka i veckan!

*Tisdag: Inget speciellt, soft dag bara eftersom vi har bild & Hk + mer men inga jobbiga typ.
*Onsdag: Jävligt soft dag eftersom har bara solpass och elevensval + eng & so, fast har prov i so då!
*Torsdag: Slutar efter halva dagen "12.00", (kanske luleå då med några tjejer)
*Fredag: Missar no lektionen pga teater! Sen bara soft dag.

Ska plugga nu, see u later! :)



*Let me twist you up
Put you in the game
Let me work that sexy body
Let me flip you up
Get you on my lane
Since you acting naughty, naughty*


Svengelska

Just nu sitter jag med Madde i datasalen och kollar på olika klipp. Vi har sv/eng och vi ska egentligen skriva på våran engelska då vi håller på med våran tidning fast vi har inte börjat skriva än. Vi började för tio minuter sen och vi slutar 10.40. Nu ska jag nog börja skriva på min engelska lite jag skriver om mode och sånt. Men men bloggar när jag kommer hem! Bye!

Jo, förresten så har Josefin gjort om min blogg så ni vet! Tack så mycket! :)


Sweet home

Just nu är man hemma. Ska typ sova snart. Sov ju hos jossan igår till idag. Vi har typ inget gjort nått, såg tv och chillade på! Kom hem vid 9 eller nått sånt och sen åt jag middag direkt, eller det blev gröt och några mackor istället. Trodde det skulle bli en tidig kväll men ikke det. Men jaja, nu ska jag faktiskt snart sova så jag får blogga i morgon. Pusshej!


Tråkigt väder ute

Idag är man med jossan, eller sov ju hos henne så det är inte så konstigt om jag inte är där nu. Jag vaknade vid 12 och halvsov till 1. Jossan  www.missjosefin.blogg.se snarkat lite, men det gick bra iaf! Nu blev jag nyss medlem på en sida för jossans skull, eftersom hon får poäng då. Nu ska jag vara här ett tag.. vill inte gå ut vädet suger! Mamma får hämta mig när jag ska hem. Nu orkar jag inte skriva nå mer bloggar sen!

Hemma/ Hos Josefin

Nu är jag hemma. Eller har varit här hos Josefin några timmar nu, eller nån timma.. sen typ halv 11 eller nått sånt. Aja, vi sitter då hära med var sin dator och har lite småskojj. Jag är faktiskt inte så jättetrött även fast jag steg upp ca 8 - 9 i morse. Det var ganska kul i luleå iaf, vi gjorde ju inte så mycket precis. Är typ lite sådär småsur över idag men orkar inte berätta varför. Tror det blir att sitta här vid dator ganska länge om jag inte har fel då. Nu ska jag vara social på msn och sen hörs vi ju i morgon eller sen ikv. puss på dig (: och sovgott ifall att vi inte hörs.

chillidill

Godmorgon på er! Nu har jag nyss gjort mig klar för luleå. Ska dit och kolla på brottning typ. Bussen går 11.50. Jag kommer nog inte vara där så länge, fick nyss veta att Eva ska dit och gå på stan.. tror jag. Hon får inte vara med mig i luleå men kanske om vi bara går på stan. Jag vill bara hitta på nått idag, fan va tråkigt att bara sitta inne en hel lördag! Nädå det vill vi inte. Nu ska jag snart dra till busstationen. Bloggar när jag kommer hem. byeee!




Chill framför tvn med Eva och Josse igår^^


Ögonen slocknar

Hejsan på er! Hur är det med er? Med mig själv är det ganska så bra. Bion (I taket lyser stjärnorna) var sådär. Hade förväntat mig mer från den. Den började halv 7 och var till 8. Josse stod och väntade på mig och Eva eftersom vi skulle hem till mig och hitta på nå. Det blev lite dator och tv. Eva for lite efter jossan men dom for typ bara för en stund sen eller 1 timma kanske. Nu ska jag bara kolla busstider för imorgon om jag ska till luleå sen ska man nog tvätta bort sminket och sova. Måste nog ställa klockan ifall att det blir att fara, ska höra med bögarna i morgonbitti vad dom vill. Nu orkar jag inte skriva nått mer. Dålig uppdatering idag men det får duga. Sov sött!



/ LBrander

I taket lyser stjärnorna

Nu är det bara ett snabbt inlägg. Ska nämligen på bio och alla andra är där och väntar på mig (vi blir 7 st med mig).. tur får jag skjuts in dit. Ska se I taket lyser stjärnorna. Hoppas den är bra. Berättar mer sen i kväll ska vara med josse och eva efteråt här hemma hos mig. Måste dra nu! puss på er.


skitig spegel :S

Snow on the outside

Tillbaka igen.. Mamma mia filmen var faktiskt bra! + att vädret blir bara sämre och sämre..vill inte gå till busstationen i morgonbitti. Nu ska min bror sova i detta rum så måste avsluta. Skriver efter skolan i morgon. Blir vid 4 -5 nån gång eftersom jag kommer hem då. jaja, pusshej<3

/LmB


Mamma mia

Nämen nu var det ju jag igen! haha. Maria kommer strax alltså kajsas mamma och ska vara med min mamma och dom ska typ se Mamma mia filmen eftersom mamma inte har sett den. Jag ska nog se den med dom efter som jag inte heller har sett den och har inte så mycket annat att göra. Någon som har sett den, och vad tyckte ni om den? Har hört att alla säger den är bra och så vidare....men vem vet, nån kanske inte tycker det..? Nu ska jag ut till köket och se om vi har  några morötter som jag ska ha medan filmen rullar. (Maria har dock inte kommit än men hon kommer strax.) Eftersom jag äter morötter är ju för att dom flesta tjejerna i min klass har sagt att vi inte skulle äta nå godis, chips, fika och allt sånt.. inte dricka heller. Så därför äter jag det istället. Ska dra nu pussbye sötnowsar ;) 


noooooo

Fick för ett tag sen veta att min dans är inställd. Tråååkigt! Jag var trött och ville göra nått och sen ringer kajsa och säger att det inte blir nått. Men men, vi ska ta igen det nån annan gång sa dom. Nä ville bara säga det nu ska jag vara social med min kompis i telefon. Pusshej.  

Ja sitter å tänker ett under ska ske

Hej på er alla läsare. Nu är jag ändligen hemma, har åkt buss hela tiden i typ över en timma för den kör typ världens omväg. Sen har jag gått hem i snöstormen! Det första jag sa när jag kom in genom dörren var: Om det är sånt här väder i morgon ska jag då inte till skolan! Eftersom jag måste gå in till stan varje morgon.. för att åka buss därifrån. SNART är det dans. Roligt att göra nått på en sån här dag. Det är riktigt krångligt om helgen och det känns som jag skulle behöva lite avslappning. Men nädå! Orkar inte babla nå mer om dagen. Förresten nått bra tips om filmer eller musik så skriv gärna! Ska snart äta men bloggar nog före eller efter dansen som är mellan kl:19.00 och 20.00. Byebye.


Not good times

Hej.. asså är det bara jag som känner mig himla nere just nu? Inget är roligt längre och tråkigt. Är typ lite sur och trött. Ingen bra blandning på mig kan jag säga. Nu är jag väldigt trött som sagt var och ska typ lägga mig nu. Ska borta tänderna och tvätta bort sminket. Efter det blir det sängen, lääängar dit! Måste bara "göra" klart en sak först. Är så trött att jag skulle lätt somna här på plats om jag inte skrev på msn eller något sånt. Därför ska jag sova nu! Sovgott! pussssshej


Chillkläder idag på skolan dåe^^

Matttteeegirl den bästa av dom sämsta

hej hopp! Nu är det ju onsdag och skolan har varit bra. Vi hade engelska då vi jobbade med våran tidning sen hade vi sol och då gjorde vi inte så mycket, vi vek en skjorta av våran sollapp.  snyggaste gjorde ju jag såklart! Efter sol hade vi so och då skulle vi till kyrkan och snacka med en präst eftersom vi har religon. haha det var ju inte det roligaste men sen slutade vi ju och då satt jag å matilda i oasen med massa folk och snackade medan vi väntade på bussen. När vi åkte buss till stan tog vi lite flummiga bilder. Har inget att plugga idag! så det blir att chilla vid datorn hela kvällen. Nu ska jag vara social med matilda i telefonen! kommer lite bilder nu från dagen. bloggar sen bye!

    

Snyggaste denna då!


asså plugggggg

Halloj! bra? med mig är det sådär! asså jag orkar verkligen inte pluggat nått, det är så grymt jobbigt å tråkigt. blä blä! Är fan less skolan vill ha lov NU NU NU! Det är ju ändå typ 4 veckor kvar innan lovet å det är fan mycket! Orkar inte duscha nu så jag gör det i morgonbitti. Ska försöka lägga mig vid 10 halv 11 om det går. Tror inte det men vi får se. Nu ska jag iallafall fika kvällsmat med mamma sen sak jag tvätta bort sminket, byta till min mysiga sovtröja och lägga mig i sängen och smsa! gratis sms juh. Så ni som har mitt nr kan ju skicka ett sms om ni vill. Nu ska jag dra till köket.. sovgott sötisar bye!


It's gonna take a miracle to bring me back

Hej snyggingar! Just nu sitter jag här och lyssnar på musik men chattar även lite på msn. Har tänkt sitta här ett tag tills jag ska iväg och plugga på engelska glosor som vi har till imorgon. Har inte kollat nått på dom så det är nog bäst jag gör det. Det var inte så många glosor och jag lär mig ganska så snabbt. Själva dagen har varit lugn, inget speciellt precis. Lång dag idag var det, till halv 4. Ingen på våran skolan kan gå nå längre än halv 4 eftersom alla bussar går 15.35 så så kommer ingen hem. Lite tur där. Men nu ska jag chilla runt här på datorn men kanske bloggar senare, eller tror jag gör det. puss bye!


On fire

Hejj! nu är jag här på datorn, gästerna har farit för ett tag sen nu. Nu ska jag snart sova har nyss tvättat bort sminket. Snackar med sasse i telefon, men ska sova som sagt var. Gästerna var trevliga, haha! Nä men det var kul att det kommer lite folk hit ibland. Vi hade himla kul med kajsas nya kamera! Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer ska sooova.. pusshej!


Surströmming

Hallllå! Bra med er? Jag själv mår faktiskt bra! Snart kommer "gästerna", eller det är Kajsa, Jossan och deras mammor som ska äta med jag och mamma. Vi har typ ätit det sen jag var 5 år dom andra var då 6 eftersom dom är ett år äldre än mig. Skolan har varit bara bra! Men nu kommer dom och dra och var social med dom! hejs


känslor ut!

Hallåj!

Nu har jag tänkt att skriva blogg, sitter och lyssnar på musik är även social på msn just nu. Jag är nu i Piteå, hemma alltså. Har suttit här vid datorn hela tiden men har inte haft tid att skriva blogg.

Det har hänt massa saker som har jag fått reda på idag! Min "kille" har inte berättat allt för mig och har även gjort massa dumma saker. Känner mig jävligt sur över det, är inte ledsen konstigt nog! Usch vad jag känner mig lurad. Alla säger att han är speciell med en sak och sen jag typ "ne inte är han så" och blabla. Sen kommer sanningen ut och det är exakt som dom flesta säger. Inte kul! Kommer vara lite seg på att skriva blogg nu som jag har varit hela helgen, men det var iaf för att jag inte har haft tid att göra det. Har gjort så mycket i helgen. Nu kommer jag inte orka göra det. Eller så har jag helt fel och kommer skriva blogg jätte mycket, fast det känns inte som det. Nu ska jag fortsätta och sitta här och slöa. Men skriver nog ett inlägg i morgon! Pusshej och ha det bra allihopa! ;)


Snart piteå

Hellu alla! Sitter här med eva. Vi har suttit här länge nu, vi fikade bara och sen gick vi upp igen.

Fan va den här helgen har varit lång.. fast det kanske är för att vi har stigit upp tidigt varje dag. Vaknade vid halv 9 av Mats ringsignal! Usch. Men skulle ändå stiga upp 9, fast alla seg upp halv 9. Jag måste ta och plocka ihop mina saker nu för mamma ropade nerifrån att jag skulle göra mig klar. Jag ska hem till Piteå. Här kommer lite bilder från helgen!

Fredag:
Eva & jag
Eva och jag.

Jag & Annika



Lördag:
 
Smet till mjukkaka


Skoterkörning till Alu-kojjan

 
Mats blev lite snöig av oss alla

Kojjan


Söndag:

 
Mats burkar med skotern vid isbanan


Snowboars åkning för mig och eva.

Måste bra hem nu bye bye!


Blött

Hejsan, hur är det med er? Med mig är det bra, fast är lite blöt! Blev puttad i snön och sen skottade anders över mig med snö 2 gånger. Nu sitter jag och kollar på alla bilder som hon har tagit i helgen. Snart måste vi ner och käka nått är super hungrig! Alla andra kommer in nu så ska väl gå ner och va social med dom! Har inte tid att skriva nu hejs!

jävla msn!

Åh nu sitter jag här vid datorn medan jag ligger på min madrass på golvet i Evas rum. Hon sitter på sin datorn och skriver på msn. Blir så less när man är här i stugan för msn funkar inte längre! Kommer aldrig in men hemma är det inga problem.
Jaja, är faktiskt lite trött efter dagen... har ju även nu på kvällen varit ute och kört skoter till Alu-kojjan med massa folk. Vi spelade kort och tog också en brottningsmatch med johan, jonas, anders, mats, annika och eva. Hahah! Kul var det, mats blev lite snöig. Nu ska jag iaf snart sova eftersom är gooode trött. Det blev inga bilder eftersom eva inte har lagt in dom eftersom hon ska ta i morgon oxå. Lägger in dom nån gång iaf! Nu ska jag avrunda pusshej och sovgott!

RSS 2.0