No time

Har inte haft tid att skriva nå mycket idag. Får skriva i morgon för nu måste jag sova, har prov i morgonbitti och det kommer gå åt helvete! Jaja, nu vet ni det. Puss!


Norrmalmskalaset

Hejsan! Hur är det med er? Själv har dagen varit lite hit och dit så humöret har varit den samma. Mamma hämtade mig på busstationen och då hade hon köpt hamburgare på Big Boy. Nu har jag ätit det och gott var det såklart! Ska kanske plugga lite på provet som vi har i morgon eftersom jag inte har gjort det tidigare. Fast det är inget stort prov, typ bara mycket glosor och sånt som vi redan har haft och jag lär mig dom ganska så snabbt så tror det är chill. Har även ett prov på torsdag i SO som inte heller är så stort som jag också måste plugga på. Annars har jag solpass i morgon på skolan som jag kan plugga på. Men har mycket annat som behöver göras förutom det, som filmen till PEFF, svenskan.. men tror det går bra för vi jobbar typ 4 st på svenska uppgiften och vi är nästan klara. Nu ska jag dricka upp min cola och kolla vidare här på datorn. Bloggar sen, puss!



Ska på Norrmalmskalaset ikväll, min gamla skola har det varje år. Det är massa uppträdanden och det är från års. 4- 9an. Alla måste gå dit för då får dom ledigt sen någon annan dag. Måste ju träffa alla gamla klasskompisar + lärarna och se när andra kompisar uppträder!  Trevligt :)

Apelsinjuice

Sitter här nyduschad. Maria har nyss farit hem och bjöd mamma och hon på färsk apelsinjuice! Det var mumma!
Är jävligt trött nu, tänkte plugga lite idag..fast jag har inte orkat göra det! Nu ska jag snart börja borsta tänderna och lägga mig i sängen. Vi hörs i morgon, puss!




Gymma

Hej!
Idag har dagen på skolan varit sådär. Var så jävla trött på morgonen när jag vaknade så jag fundrade om jag skulle stanna hemma istället. Hade varit grymt skönt, men nä.. Fixade mig och for dit iaf. Hade debatt på skolan (so) och jag var politiker.

Efter skolan fimade några till PEFF, tror jag det heter. Det hadlar om att göra en film som är 5 minuter lång eller kortare. Alla 8or och 9or i pitekommun får vara med och göra en film. Vi får fara och se alla bidragen på bio3an, äta lunch, frukt och allt i 2 dagar. Fan va nice!

Sen direkt efter skolan vid 4, på busstationen kom mamma och hämtade mig, skjutsade mig till Strömbackaskolan. Där gymmade jag med Anders och Johan, till klockan var 5- halv 6. Nu har jag nyss ätit och ska ner och duscha nu! Bloggar nog i kväll för jag orkar inte plugga nått. Puss!


Själv tar man då i alla fall 80kg i bänkpress :)

SKOJA!


Home

Nu är jag hemma. For från Jossan för typ en timma sen. Vi var vaken till 5 inatt jag och josefin. Vi satt på playahead live i cam utklädda till talibaner, så nu hatar alla oss där! :) Idag vaknade vi där vid 1, halv 2. Vi chillade lite till 2 eller halv 3 då vi käkade frukost. Efter det gjorde vi inte så mycket, snackade i telefon och så. Nu har jag kommit hem och har nyss ätit middag. Mina bröder och en kompis till dom + mamma sitter i köket och pratar fast jag orkade inte vara där nå mer så jag gick hit. Hade tänkt plugga lite ikväll eftersom vi har prov på onsdag och torsdag i engelska och so. Inte så jättestora prov faktiskt. Härligt! Nu ska jag lägga mig och se tv. Puss!

Bilder från igår


Josefin låndade min kamera.




Mat på Arbaillo.


Blev popcorn till filmen House bunny.


Jossans bild

Jossans bild


trevligt trevligt

Sitter med Jossans bärbara datorn och chillar biffen. Har nyss sett klart filmen House Bunny. Blir nog inte att göra så mycket annat ikv. Bloggar i morgon, bilder kommer då också. Eftersom jag inte kan lägga in dom nu. Sov gott, puss!

arbaillo

Såg nyss klart en film med Jossan. Vi ska ut och käka nu, det blir arbaillo. Bloggar kanske ikv. Puss!


Papperskorgen

Hej. Väntar på att Josefin ska komma hit. Har fixat mig klart nu. Har tagit bort typ alla kort på min kamera också och lagt in dom på datorn istället för minnet var fullt.



Lördag och fresh

Nu är det ju som sagt lördag och har suttit här ett tag nu. Har väntat på att håret ska torka! Ska börja fixa mig snart.. Blir att hitta på nått med Josefin (www.josefinohlunds.blogg.se) vet inte än vad vi ska göra men det blir nog alltid nått. Blir att jag sover hos henne i natt också. Mamma och låtsaspappa har farit upp till stugan för att hämta några saker, dom kommer hem ikv nån gång. Nu får man antligen chilla hemma själv! Men sötisar nu ska jag börja fixa mig. Puss!


Gammal bild på jag och sötJosefin :)



blablabla

Jag ska snart dra mig till sängen. Det var roligt hos Nastja.. vi såg let's dance finalen och rätt par vann ju! :) Sen gjorde vi anden i glaset, fick många garvanfall ibland.. gjorde även andra saker. Mamma kom och hämtade oss vid halv 11 - 11 nån gång. Skjutsade hem Jossan och sen har jag suttit här. Men hurreni nu ska jag ta och dra. Bloggar väl i morgon... har inga planer direkt men ska nog vara med Jossan eller nått. Sov gott puss!

Nastja

Nu ska jag till pitholm, till Nastja. Måste skynda mig nu! Bloggar när jag kommer hem... kanske!


Såhär ser man ut ikv.


Stand by me

Hej. Sitter här har nyss käkat lite mackor och så. Fast vi ska tyå fara och käka på Tre Kronor nu snart. Ville bara skriva lite före eftersom jag inte har haft tid att göra det. I onsdag hade vi let's dance på skolan. Matilda och Amanda vann som sagt. Efter det var jag med Mark och Matilda. Senare på kvällen pluggade vi mest, Matilda ritade lite på min arm och så. Igår var jag på skolan, vi hade konsert där och det gick väl bra. Alla var super duktiga! I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, en kompis tjatar på mig att jag ska komma till luleå i morgon eller idag men tror inte jag orkar helt enkelt. Har haft 2 prov i veckan, så hela tiden har jag pluggat typ.. Någon annan som är jävligt less skolan?!
Annars har jag ingenting att göra. Men det kasnke kommer upp något. Ska fara och käka nu, puss!




Suddig bild som satan men var tvungen att snabba mig! Det är Annika och Regina.


Omgjord bild men ser bättre såhär, Matilda tycker jag ska tatuera den här :P


Kusinen Eva sjunger.. med några till också..


duktiga var dom, två killar från 9an.


Madde och jag ska sjunga, fast med typ 5 st till :P

Uppdatering

Blev inget inlägg igår men hade inte tid helt enkelt. Var med Matilda och Mark, vi såg Step up, första filmen. Den är himla bra! Efter det pluggade jag och Matilda NO. Blev inte så mycket pluggande, Matilda ritade på min arm. Bilder från igår och det kommer senare när jag har kommit hem. Hade bl.a Let's dance på skolan, Matilda och Amanda vann. Videon kommer in sen om det funkar.
Idag har vi konsert på skolan, elevensval ska sjunga och spela. Jag sjunger till: Simple plan - save you , Bon jovi - its my life och spelar bas till Eagle eye cherry - save tonight.

Ska se vad dom andra håller på med nu, har svenska och vi jobbar i grupp. Hoppas dom har gjort mycket! :)






Tidig ikväll

Känns som det kommer bli en tidig kväll (kanske, men man vet aldrig med mig!) Är typ trött och har nyss pluggat klart, äntligen! Men tog väldigt lång tid eftersom jag pratade i telefon mitt i allt. 
"Matilda sa till Mark:
-Där lät du som amanda!
Jag sa:
- vah? lät han som en ananas?"
haha!


Ja vi har ju som kul! hehe. Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen. Sov gott allt folk! :)


Gammal bild på jag och Matilda! :)<3


Sommar och soliga dagar

Heej. Hur är det med er? Själv är det bra, även fast jag snart ska plugga!
Idag har jag varit på skolan, vi hoppade hopprep på rasten. Fan va härligt det var. Töntigt, jag vet! Men det gillar vi! haha. Matilda tog massa fina kort på oss, men vissa var väl lite mindre fina kan man ju som säga. Man gör roliga miner när man hoppar. Vad mer har hänt, typ inget. Brorsan hämtade mig på busstationen sen har farmor varit och hälsat på. Nu sitter jag här och har nyss fått mig några skrattanfall. JO! Vi fick göra pitepalt på HKn, mumma! Det var gott.
Bloggar sen puss!





Tvillingar, kusinerna mina.. står det :)



Puss! Av: Amanda.


SCHOOL

Hej på er! Allt bra med er? Jag själv mår faktiskt bra och är inte så trött. Första gången på flera månader jag inte är uppe själv på morgonen. Mamma kunde inte sova och var då vaken när jag skulle upp. Hon fixade frukost så det var bara att sätta sig vid matbordet. Det är därför jag har tid över nu på morgon, annars... aldrig! Men skulle bara föra över en låt till mobbe och nu är det gjort. Måste börja gå nu, bloggar efter skolan.. Puss!


Klar för dagen

Hejs! Blev nyss klar med pluggningen för idag. Innan det var jag hos mormor och åt med en av mina kusiner, moster, hennes man och mamma. Blev supermätt! Eva har även köpt ny mobil idag så hon har fjollat på med den nu också, eftersom hon köpte den precis innan dom for till mormor. Har varit ute med hunden oxå, fan vilket väder! Testade mina 08-brillor idag! haha. Får se vad det blir för några i år. Nu ska jag dra till mitt rum och chilla biffen. Sov sött, puss!


Nöjd tjej!





Min lilla sötsak!


Plugg


No


lov?.. ja tack!

Har för en stund sen kommit hem, åkte hem med kusinerna och moster. Är jävligt less på skolam nu! VILL HA SOMMAR! Har idag fått reda på att vi har 2 prov i veckan istället för 1 (matte, NO), sen har vi 2 prov nästa vecka också! (engelska, SO) Huvva så trist. Ska plugga en massa NO nu snart, har pluggat 2 ggr idag redan men måste fan få bra på det här provet! Har varit lite lat när det har varit prov och så nu på sista tiden och har därför inte varit så jättenöjd med resultaten. Får bli att plugga mycket nu!
Puss!


hahah :)



 


God morgon

Sitter här med tandborsten i munnen. Idag blev det mjukiskläder... sov 4 timmar i natt. Ska gå till busstationen nu. Bloggar efter skolan. Puss!

/LBrander'

pic

Nu kommer det en massa bilder!


Var ute och grillade korv och sånt i lördags


Efter det for i hem till kusinerna och fixade våra snowboards.
Annika och hennes nya bräda! :)


Eva plattade mitt hår (inge smink)..... sminkade mig sen som fjortis! :S

fjortisar idag...

________________________________________________________________________________________

Folk säger att fjortisar är ett beteende. Fattar inte sånt folk, klart fjortisar är ett beteende men vafan är inte bilder som ser ut så här. Mascara till 1000, brunkräm i 5 lager, vitt på läpparna och allt skit!?
Nog fan kan man lätt säga om en person är fjortis bara av att kolla på bilder!
Beteendet är ju ännu värre! Dricker en cider och låtsas att dom är fulla. Är hur kaxiga som helst på telefonen och på internet.. men när det väl kommer till verkligheten vågar dom inte ett skit. Röker och dricker varje helg.
Hatar dom personerna som kallas ..
fjortisar!

_______________________________________________________________


Idag var vi också här ute och solade hela dagen, i 4 timmar! brun, brun. brun!


Fin väder var det.. vid halv 4 var vi hemma i stugan igen.. packade och for till piteå.
Är nu hemma ska ta och lägga mig i soffan, sätta på nån film och ringa nån.
Bloggar kanske sen, puss!



Never back down

Nu är jag hemma! Äntligen. Pluggade lite på vägen hem. Blev så himla sugen på att se denna film. Fast det orkar jag typ inte. Ska nog gå och se vad vi har för filmer hemma redan. Filmen har jag inte sett på länge, men heter i alla fall Never Back Down. Superbra film! Den tipsar jag om! ^^


söndag

hej! Har varit helt sjukt dålig uppdatering i helgen. Men har inte orkat göra det! Är så jobbigt när det är så segt internet här i stugan. Idag har jag varit ute hela dagen, solat för det har varit strålande sol! Skönt. Ska strax äta middag och sen ska vi packa och fara hem. Blir härligt att fara hem. Blev tråkigt när vi inte har varit och åkt snowboard nått i helgen! Ville verkligen det, men kanske någon annan dag. Ska plugga i kväll, prov på fredag i NO. Kan typ inget så det blir kanske ändringar på det om jag pluggar mycket.
Bilder från helgen kommer sen idag när jag kommit hem. Glömde ta med mig kabeln till kameran hit till stugan!
Nu ska jag äta, puss!

Långträsk

Har chillat idag började skolan 11.50. Sen slöjd, NO och idrott. Fan va härligt, har fått reda på att vi ska ha typ 3 prov på mindre än 2 veckor. När jag kom hem "bråkade" jag med min bror och så :P hahah. Efter det käkade jag snabbt och sen for jag till långträsk med några var där spelade bille och chillade, nu stängs snart min dator av och sen ska jag vara social med min kompis i tele. Bloggar i morgon, puss! :D

Sovi sovi sovi

Sova? ohja! Har nyss ätit kyckling med Eva fast hon for nyss hem. Vi har pluggat mycket matte också för att vi har diagnos i morgon och var tvungen att bli klar. Men jag blev inte klart iaf, för kom till en cpfråga och orkade inte göra nå mer då. Nu sitter jag här med min bärbara dator och ska snart tvätta bort sminket. I morgon ska jag upp tidigare och duscha direkt på morgonen. Ställer klockan på halv 6. Men nu ska jag faktiskt draaa! Sov gott allihopa. Puss puss!



Amanda uppe i hörnet, Regina, Jag och Matte chillade ute på skolgården idag med
massa andra men dom var inte med på bild. :p

PS. Reggans bild!

Turkiet / Alanya 2009



Jag och mamma har pratat om Turkiet nu. Vi börjar bli jävligt sugna nu på att fara. Moster och kusinerna tror jag också är gansak suga på att fara så vi får se som det blir i år! Hoppas det! Blir nog att bo på Royal Palm med all inclusive i så fall. Vi bodde där sist vi var där med dom. Jättegod mat, trevlig personal och söta var dom också, eller dom flesta! Jag har varit i Turkiet 6 gånger och har varit bra alla gånger, utom förra gången då vi hade lite sämre väder. Det var två år sen sist jag var där och nu är jag galen för jag vill verkligen fara.
Måste spara pengar nu. Både till denna gång vi ska fara för det ska fan bli av! Sen har jag och Josefin bestämt att vi ska fara dit i maj eller augusti när det året hon har blivit 18 och jag ska fylla 17 det året, så jag är 16 år då! Spännande! hehe. Längtar, för då ska vi dansa på bardisken! :D

Royal Palm







Ska dansa med Eva nu, " ska lära henne dansa! " skoja! puss.

Stugiiish

Är i stugan nu, väntar på att Eva ska komma så jag kan börja lära hon dansen.
Vi hade HKK (hk) idag, första lektionen och då fick vi göra pizza! Jag är med min kusin Annika. Vi är ju som sagt bäst på att laga mat så våran pizza blev extremt mycket bättre än alla andras! hahaha, skryyyyyt!. Gott var det såklart. Har väl inte gjort så mycket annat, stannade till i långträsk på vägen hit till stugan, köpte en glass och ett päron. Nu ska jag försöka hitta en bra låt som passar till dansen vi ska göra, jag och Eva. Dom riktiga låtarna som vi dansar till är remix och går inte att få tag i så det blir lite problem, + att dom danserna jag ska lära henne är 3 korta danser och har olika stilar så det blir svårt att hitta en låt som passar till alla. Får försöka iaf. Bloggar sen! Puss.





Bäst på pizza är jag och Annika.

Testade mina gamla solbrillor idag när jag kom upp hit till stugan ;p

Bild bild

Nu gick jag bara in snabbt i datasalen innan vi börjar bilden. Vi jobbar med lera som vi ska forma som en figur. Jag och Eva gör sengångaren Sid från filmen Ice Age. Hahah vi diggar han gansak mycket. Men nu ska fortsätta och försöka komma in på bilddagboken igen.

PS! Åker upp till stugan idag och ska åka buss därifrån på morgonen. Kanske inte blir så mycket bloggande då, för internet är typ cp där! Jag och Eva måste träna på en dans och hitta en låt till den,  jag ska lära henne den för vi ska visa upp den på let's dance som vi ska ha med klassen. jaja ska dra puss!

The Show Must Go On

Kom just från mitt rum, har vilat där nu ett tag medans jag snackade telefon. Nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna och krypa ner i sängen och se om Mark ringer sen.. Ska i alla fall försöka sova och sen får han väcka mig om han nu ringer. Är typ trött, konstigt nog. Fast det är bra om jag får sova lite mer timmar än vanligt, ska upp kvart över 5 i morgon för jag ska hinna fixa mig.. vi ska ha fotografering halv 11 i morgon på skolan. Bara vanliga småkort på sig själv. Hoppas det blir finfint! Nu ska jag till toan! sov sött sötisar :)


Eva snygging & jag.

If the sky that we look upon should tumble and fall and the mountain should crumble to the sea, I won't cry, no I won't shed a tear.. as long as you stand by me

" Om himlen vi tittar på skulle tumla och falla och berget skulle rasa till sjöss, kommer jag inte gråta, nej jag kommer inte att fälla en tår ..  så länge du står med mig Amanda<3 "


Ska snart dra mig till tvn, följde inte med mamma ut med hundarna idag för jag orkade inte..ville chilla biffen hemma. Måste gå och ta mig en huvudärkstablett före det. Tycker att jag ofta har ont i skallen nu. Vet faktiskt inte varför, + att jag har lite migrän som är väldigt jobbigt, men det har minskat ner extremt mycket sen förr! Hade dagligen ont i huvudet förut.

Innan jag drar härifrån vill jag hälsa ett stort grattis till Amanda min bästa vän som fyller år idag! GRATTIS GUMMAN!<3

 

Vänskap <3




 


I still haven't found what I'm look

Sitter och lyssnade på en låt som Eva har sjungit upp förr, let it be heter den. Snackar med Mark i telefon så ska gå och bara social med honom nu. Bloggar sen! ;)

/LBrander'


Lövbiff<3

haha! kollade på pixbox och hittade en bild som min lilla fina kusin Eva har gjort om på mig och en skylt... :)



Blir inget mera bloggande för mig idag.. men jag är tillbaka i morgon efter skolan!
Puss på er!

Surströmming

Blev att fixa naglarna idag. Jag och mamma har även bjudit farmor på middag som blev surströmming! Det var ett tag sen jag åt det. Nu har farmor precis farit och nu ska jag följa mamma ut med hundarna på en lång prommis! Bloggar sen.. bye!

  

Bilder

Kommer lite bilder från Minus 30. Dom är inte så bra, lite suddiga men, men.


Lazee


Promoe


Sahara Hotnights

Det här var dom enda artisterna vi såg, annars stod vi ute och snackade med Rahim.. hahah!
Eller såg när folk dansade och gick runt gjorde vi oxå.


Sol, vind och vatten

Nu är det ju finfint väder ute! Ska nog ta och gå och lägga mig på bron och sola. Bilder får komma in sen, för bilderna från igår har jag på telefon och snackar med Amanda i den nu. Men ska nog ta och gå ut nu, vi höres ju sen! ;D



Klotter i tunneln som jag går under ungefär varje dag.. :)

Im not pop

Hellu! sitter här, är helt slut! Vill sova men måste dricka upp mitt tee först, ta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig i sängen. FAN va jobbigt! Jag har tyvärr inte haft tid att skriva så mycket i helgen, som ni ser. Igår var jag hos Josse med några kompisar och sånt. Idag har jag varit på konfa och sen direkt till luleå för att vara med några och vara på Minus 30. Nog var det ändå kul. Inget jätte WOW liksom men, ja.. nog var det okeej. Var inte på jättehärligt humör heller, fanns inget GO i mig om jag säger så. Blev många nya ansikten och jaa vad mer?.. Fan va luleå är mobbat! Man får inte ens gå ut där. Det var bra övervakat men det var många som kunde smita sig in i alla fall. Har tagit bilder, men orkar inte lägga in dom till datorn nu så det får bli i morgon då jag har tid. Ska nog sova länge i morgon, om jag kan.. Nu ska jag tvinga i mig teet och göra allt jag skulle. See you tomorrow! och Sov gott.

/ LBrander'

Godmorgon/ Godnatt

Blir tidig kväll i kväll känns det som, fast tror ändå inte det.. blir att snacka i telefon nu ett tag, såå vi lär ju se. Var kul hos Josse men blider kommer sen, orkar inte lägga in dom nu. Ska tvätta bort sminket nu, puss på er! :)

Helg

Sitter med kusinen Eva här nu, vi kollar på videos. Väntar på maten och sen ska vi till Josefin, eller det är vid 8 vi ska dit men ändå. Vad har ni tänkt göra i helgen då? Blir ganska lugnt för min del iaf. Eva ska sova här i natt. Nu ska vi snart äta men bloggar nog innan vi far till Josse.

Ni kan ju kolla in dom här..


Min förebild! :D



Måste se! Fast and the furious 4.

Sista dagen på prao i morgon

Snabbt inlägg innan sängen, har nyss käkat lite mackor! <3 haha! Älskar att äta mackort och dricka tee till det! Mumma. Ska sova nu & sov gott alla sötisar! Avslutar med en bild på ... mig!


Mi ma fjårtiz pose

minus30

Hej, kom hem från dansen för en stund sen, har tvättat bort sminket och så.
Har en fråga.. Är det många som ska fara till festivalen Minus 30 i luleå, på lördag?Jag tycker det är lite för dyrt och för dåliga artister, dom enda bra är... Lazee och Sahara Hotnights. Ska nog bara vara med Jossan på kvällen och se Melodifestivalen.
Ska dra från datorn nu, men bloggar kanske sen.





Ebba kyckling säger en att jag ska skriva.

Dansa i neon

Ska skriva en snabbis innan dansen. Maria och Kajsa kommer och hämtar mig snart. Idag har det inte hänt mycket, var på praoen, mamma kom förbi tills jag slutade. For hem och käkade, nu sitter jag här ska fara om några minuter bara. Bloggar sen :)

/ LBrander'


förbannad

jaa vad ska man skriva här då? Dålig uppdatering idag kan man säga. Men, det blev ett litet "problem" under dagen. Var på prao som vanligt, många som var på stan den där dagen så man fick prata med några iaf. Eva, Anders och Amanda kom förbi där vid halv 5. Dom fick inte stanna där.. så när jag slutade ringade jag mamma och sa att jag skulle gå på stan med dom (fast inte Amanda), för hon skulle hämta mig då. Gick med dom på stan, Anders hittade mycket kläder för det vara bara han vi kollade åt. Efter det ringde jag mamma för jag ville att hon skulle hämta mig, min brorsa svarade och vägrade ge mamma telefonen ( för det var bara han som kunde hämta mig oxå),... han vägrade hämtade mig! Blev så jävla förbannad på han! Orkade inte gå hem helt enkelt! Så jag ringde Josefin och frågade om jag kunde komma till henne för hon bor mitt i stan. Jo det gick, var där hela tiden.. Vi chillade på och lejda oss. För hem vid lite drygt halv 11. Mamma bara: men jag kan komma och möta dig.. ja typ... ÅH! Det var jobbigt att gå hem! Kom hem för typ 40 min sen. Har fikat lite kvällsmat för det inte blev någon middag för mig. Ska sova nu, ringa ett samtal oxå! sov sött alla! :)


prao, prao, prao...

ont ont ont

hej. Blev lite sent bloggande idag, fast det var för jag var som sagt var på prao som slutade kl 5 sen for jag till mormor och åt blodpalt med några släktingar. Sen fixade jag å mamma gratis sms till mig på ica som ligger typ 100m från mitt hus. Efter har jag bara chillat hemma, kom hem kvart i 7. Har fan ont ryggen på nått konstigt ställe och i mitten av foten. Men det är för jag har ganska platta fötter och sen när jag står hela dagen i affären + att dom har väldigt hårt golv som gör att jag får ont. Ska lägga mig i soffan nu, kanske ringa nån kompis.. puss!


Godmorgon

Sitter här just nu, men ska ta och dra iväg och borsta tänderna snart. Ska gå till stan sen efter det. Praoar ju som sagt var, känns väldigt jobbigt, men ändå kul. Idag går jag till 5 som vanligt, börjar 10. På lunchen går jag, Amanda, Johanna, Regina och Rebb ner till Norrmalmskolan och äter där. När jag slutar ska jag hem, sen fara iväg med mamma och fixa gratis sms! Har fan längtat. Vi ska typ även och sola, men vi får se hur det blir. Ska gå och borta tänderna nu. Bloggar senare idag puss! :)


Matte & LmB (:

CRAZY

Fatttta cp! Sitter och typ "skriker" i telefonen med Amanda, berättar massa saker.. därför gör jag/vi det:D Det har fan hänt "mycket" nu. Men kan tyvärr inte skriva det här.. Åh :D:D hahaa! Blir typ att snart dra härifrån, datorn alltså. Men var bara tvungen att kolla en sak bara och visa en grej. Amanda vet att du läser deta nu, haha. Men ska vara social med dig på telefonen nu. Puss hej alla! :D Bloggar i morgon efter prao (efter 5!)

om jag är jag och du är du. är jag eller du bäst?

Tjenare! Sitter här helt jävla tärd! Är trött i bena som F.A.N! Hooush, har fan stått hela jävla dagen! Fast det var ändå kul på praoen men det var många gånger som jag inte hade nått att göra. Mamma skulle fara till Luleå med Maria för att dom skulle göra nå skit. Jag ska snart äta middag som kommer blir typ gröt å nå mackor eller en karins lasagne. Orkar inte gå med hundarna nå, så dom får bara vara ute på gården tills mamma kommer hem. Nu ska jag ta och göra nå käk. Bloggar sen!

/LBrander'

Sovmorgon

Halloj. Nu ska jag typ sova, har sovmorgon i morgon till kl 10 för jag har prao. Fast det är bra och lägga sig tidigt när man inte har vänt tillbaka dygnet än. Blev världens chilldag idag! Varit inne hela dagen utom när jag skulle ut och hjälpa kusinen att he över nå grejs för epan och när jag gick från huset till bilen och tvärt om. Mamma och låtsaspappa kom hem med skräpmat från sunes idag så det blev min middag, sen har jag varit och solat, sett tv å bara chillat. Nu ska jag faktiskt sova, bloggar i morgon efter praoen ( efter 5! ). Sov gott!



chillabiff

Hej på er! Nu kom jag nyss hit från tvn. Såg nått på Mtv.. Amanda för hem vid halv 4, vi vakande där vid 12.20 tror jag. Fast vi låg och drog oss till 1, då vi gick upp och åt frulle. Det var gott, sen satt vi en stund vid datorn och chillade, såg massa videos på youtube. Efter det gick vi och såg filmen med Jeff Dunham buktalaren. haha fan va kung han är! Vi han inte se hela för Amandas pappa kom och hämtade henne. När hon hade farit låg jag kvar i soffan, såg tv och snackade i telefon.
Blir att se mycket program och sånt ikv.. bl.a Americas best dance crew, filmen I, robot eller Beck- den svaga länken, sanningens ögonblick, alla är samtidigt! ska även bestämma kläder för imorgon då det är prao.



Kl 18.10 & 21.20
 Americas best dance crewMtv.


Kl: 21.00  I, robottv3.


Kl: 21.00 Beck- den svaga länkentv4.


Kl: 21.00 Sanningens ögonblick kanal5.


Amanda saknar sitt liv

Just nu kan du inte nå Amandas liv, men var vänligen  försök igen på måndag då Amanda har fått sitt kort.
Bara så ni vet så handlade det där om Amandas liv, hennes mobil alltså. Hon klarar sig inte utan den.
- Jooo jag har gjort det i flera dagarn nu, fast jag har lånat min syrras.. säger Amanda.
Hon vänar på sitt kort, har har bytt till halebop nu men kortet kommer kanske på måndag. Fan va roligt det skulle om hon inte skulle få det då x)

Jaja nu ska jag inte mobba Amanda nå mera. haha. Vi ska nog ta och göra nått nu.. snart.
Bloggar sen, pusshej :)


Maten

Maten var god och nu är jag mätt.. nu väntar jag bara på Amanda! ;)


Sleep over

Nämen halloj! Sitter här vid datorn en snabbis medans maten lagas. Det blir pjeska, (jugoslavisk nationalrätt, säger mamma men man vet ju aldrig.) Super god rätt med kokt potatis som man river och steker och köttbiffar till, tillsammans med det äter man lök, gräddfil och sambal oelek. Mums va gott det är! (Bild kommer sen)
Kvällen kommer att bli spenderad med älsk Amanda som kommer hit till mig och ska sova här. Vi ska typ se film och mysa på. Blir säker mycket mer men det får vi se senare!
Bloggar efter maten (:

 
Dagens outfit (:                                          Älski <3

every time you need me, I will be there for you

Halloj! Sitter här vid datorn som jag nu har gjort en stund.. Vet inte vad som händer idag, vi får se vad som kommer fram senare. Jag måste städa lite i mitt rum först och fixa mig lite.. Känner mig faktiskt på ganska dåligt humör, den som säger minsta lilla sak så kommer jag typ dampa sönder känns det som :S jaja, vi får hoppas att jag inte gör det. Morsan, min bror och låtsas pappa sitter och diskuterar i köket om nån jävla bil som brorsan vill köpa. Fan va irriterande! Men ska ta och fixa mig snart. Bloggar senare! :)


smutsig spegel..



 


Godmorgon

Hej! Blir ett väldigt tidigt inlägg detta.. haha! Ne men jag pratade nyss i telefon med en sjuk "snubbe", nä skoja.. men han är ju som han är.. och speciellt idag, fast på ett bra sätt :) Var alldeles för pigg för att sova efter det, så jag fick och startade datorn igen och satt mig här bara för en liten stund sen. Är lite osocial på msn med folket men orkar inte skriva nått. haha sorry. Nu ska jag nog försöka sova, bloggar imorgon när jag har vaknat och det. Sov gott sötisar :)

PS. Har laddat mobilen idag/ikväll med bara 100 spänn, har redan slösat 40 kr! Katastrof!. Måste ha gratis sms annars funkar inte det här, för de är det som tar mest pengar (sms). Ringer bara till folk som också har halebop. Mamma blir typ knas när jag säger hur mycket jag slösar per månad bara på mobilen, för det är hon som betalar.. Jaja får tänka mera på det nu :)

/ LBrander'

Snakes on a plane

Hej! Nu sitter jag och ser Snakes on a plane på tv. Myser med popcorn, dip och en redbull. Tänkte passa på att skriva nu när det är reklam. Men ska nog dra till tvn nu. pusshej och sovgott!

 
Laddar upp en bild på min gulliga hund och hennes tutte som jag tog idag :)

Mätt

Hej på er alla godingar! Jag sitter nu här vid datorn och undrar vad fan man ska hitta på ikväll... Jaja, dagen har varit kort men rolig! Började med fix hemma och sen skjutsade mamma mig till stan, där jag besökte min praoplats för lite frågor. Sen gick jag runt och kollade på kläder och sånt. Fan va mycket fina kläder dom har fått in, hittade såå mycket jag ville köpa men tyvärr så måste jag spara pengar! Tråkigt, men så är livet. Vid 14.40 så drog jag till Josefin för att ha Mary- kay party där.. Man fick ta bort all make up och sen fick man en massa ansiktskrämer som man skulle smörja in och sen för att he på ny make up. Jag kan säga att det var väldigt bra produkter.
Efter det skjutsade vi Felicia till Maria, handlade och mötte upp brorsan för att käka på 3 kronor. Det blev en kebabrulle för mig, det var ett bra tag sen sist jag åt det! Nu ska jag chilla på vid datorn och så.. pusshej!


Stan

Hejs! Hur är det med er idag? Själv är det faktiskt bra. Jag ska börja fixa mig snart, ska till stan. Måste besöka min praoplats och sen ska jag till Josefin kl 15.00. Efter det får vi se vad som händer, har inget planerat. Nu måste jag nog duscha och göra mig klar. Bloggar när jag kommer hem! pusshej! :)


Mys

Nu har jag varit här vid datorn ett litet tag. Ska äta kvällsmat med mamma strax! Gott. Efter det ska jag nog krypa ner i soffan och se om det är någon bra film på tv.
På dansen var vi iallafall bara 4 st + att vi hade vikarie. Tycker det var dåligt att vi hade dans och sen har vi en vikarie som inte kan våran dans och att vi inte kunde träna på den då, när vi ändå behöver det eftersom vi har missat 2 ggr tidigare.
I morgon ska jag besöka min praoplats för att fråga lite, sen ska jag till Josefin.
Men ska dra till köket nu, sovgott alla! :)

Piteå

Hej på er. Nu är jag faktiskt hemma. skönt kan jag säga! Sitter och lyssnar på musik medans jag målar naglarna. Dom blir vinröda. Har inget annat att göra och orkar inte packa upp alla kläder och det som jag har haft med mig till stugan. Har nyss laddat in alla bilder från kameran till datorn så jag kan ju passa på att ladda upp några nu medans jag orkar.

 
 

Godmorgon

Jag vaknade typ bara för en stund sen. Skönt som fan att sova ut för en gång skull! Har vaknat vid 8- 9 varje dag i veckan ungefär. Nu ska jag snart börja gå ner för trappan och äta frukost /lunch. Jag och mamma far hem till Piteå idag, för jag har dans ikväll kl: 19.00. Tror inte det blir så många som kommer dit nu på sportlovet eftersom många ska bort. Min mage kurrar nu, bäst att äta då! Pusstja!



hela veckan från måndag

Hej känner att det har varit jävligt dålig uppdatering! Men har inte haft tid helt enkelt. Har varit social med vänner och sen har jag sovit hos Eva och Annika sen måndag så jag har knappt varit hemma nått. Jobbigt att läsa jag vet, men om ni vill veta vad jag håller på med under sportlovet så behöver ni läsa det här.

Måndag: Vaknar halv 11 av att mobilen ringer. Stiger upp, gör mig klar och sen startar jag skotern och kör iväg till Eva & Annika. Emil och Anton kommer vi drar ut och kör skoter, åkter snowboard. Kvällen var lugn, såg film och så.. ja bara mys :D haha. Sen sov jag inge bra på natten, gick ner och sov i tvrummet halv 3 ungefär.

Tisdag: Vaknar av att Emil och Anton står och ska typ skrämma mig Emil säger:
- Skräm hon! skräm hon!
Dom gjorde det men var redan vaken då.. haha så lejda!
jaja, efter det åt vi frukost och la oss på soffan och började se film. Vi körde fotboll ute i snön och jag å Emil vi "brottades" lite i snön och vi blev liiiite snöiga! haha. Vid 12 for vi ut och körde skoter. FAN va jobbigt det var, alla, t.o.m jag körde fast hela tiden! När vi var klar med det, spelade vi lite fotboll i Anders hus med en boll av silvertejp.Tjejerna ägde killarna helt klart! Sen kom Malin och då såg vi typ tv. Sen såg vi film ( Die hard 1) tror jag det var. Vi orkade inte se så länge så vi drog in till Eva & Annika och då kom vi på att vi skulle fixa Emil och Antons hår. Fan va snygga dom blev asså! :D Efter en stund for vi ut och körde skoter, inte så långt men en bit. Vi var så trötta efter det så vi slog på en till film. Det blev en sträckfilm. Sen gick vi upp och skulle sova men nä, jag, Annika, Emil och Anton började spela 4 i rad. haha. Jag ägde ut Emil! Fast han vägrar erkänna det! När Emil gick ner på toa och sen kom upp igen, hade jag gömt mig under annikas säng och sen skrämde jag honom! Fan va rädd han blev! hahah ;D
Sen blev det sängen. 

Måndag:  Vaknade vid halv 8. Körde skoter till en sjö och fiskade, Eva fick upp 3 st brödingar. LOTTOBARN! Sen for vi hem, + Emil körde fast i flöda! haha! När vi kom hem ville jag och Emil köra mera så vi for och burkade lite. Jag for hem och då ringde telefonen, det var Eva och hon sa att vi skulle till Vittjåkk! Fan va glad jag blev. Jaja så vi var där hela dagen tills vi kom hem vid halv 5 kanske. Sen har jag chillat här.

Nu kommer bilder!

   

   

   


Emil tror han är cool när "han" har fått upp 3 firrar.


Bevis på att kollar är hmm... duktiga på att sminka!
Bilder från Vittjåkk kommer i morgon. Blir inge mer bloggande idag. Pusshej!


fixa

heej! Igår sov jag hos Eva och dom. Orkade inte fara hem. Sov på golvet, men kunde inte sova för Eva har så JÄVLA ljust i sitt rum! Kan inte sova då, efter att tag gick jag ner till tvrummet och där var det mörkt så jag somande där vid 3. Vi vaknade vid 9 då vi åt frukost och sen såg vi film, Halloween. Vid 12 gick vi ut och körde snöfotboll! haha jag och Emil borttades ganska mycket så vi blev blöta! Vi gick in sen for vi ut med skotarna. Alla körde fast 1328948297429 ggr! Speciellt jag! Fan va jag dampade sönder! jaja, nu har vi nyss käkat lite lunch.. haha! Och nu fixar vi Emil och Anton till "brats" eller vad man ska säga. Ikväll kommer Malin upp och då ska vi... ja vad ska vi göra? Vet fatkiskt inte. Ska nog sova hos Eva och dom idag oxå, Emil och Anton ska fara hem i morgon istället för i dag. Kul! Jaja ska börja platta Emils hår nu! pusshej!


Im king of the club

Heelllu! Nu är jag hemma bara en snabbis så jag tänkte att jag kunde skriva ett kort blogginlägg.
Emil och Anton kom vid ungefär 12 så då for vi direkt ut och åkte snowboard och körde skoter. Roligt var det! Det blev många fastkörningar med skotrarna kan jag säga! Emil 2 ggr, Eva & Anton 2 ggr fast Anton åker bakom Eva så man kan inte säga att Anton oxå har kört fast.. men sen tänkte jag: Det är bara jag och Annika som inte har kört fast, sen skar jag ner med ena skidan och då körde jag fast! haha lyckat! Det var jobbigt men kul! Sen for vi hem för vi orkade inge mer. När vi kom hem fixade vi Annikas och Emils skoter för dom gick bara på en. Nu går alla skotrar bra! Tur det. Efter det gick vi in till Anders hus och spelade kort, fast jag sov bara i soffan. hehe. Nu har jag duschade och ska snart dra till Eva & Annika å dom. Tror vi ska dra till Alu-kojjan sen ikväll och snacka, gilla korv och sånt. Annars ska vi typ chilla hemma. Ska börja dra mig här från datorn nu, vi får se om det blir nå mer bloggande sen.. om jag hinner ikv. pusshej!



Skit väder men besök!

Godmorgon på er! Det blev inge mer bloggande igår. Tänkt göra det igår kväll men det blev inte eftersom jag var hos Eva och vi hade så kul..dansade och gjorde en massa!

Idag blir det att fara till ett berg här i närheten, ska köra skoter dit. Det blir jag, Eva, Annika och vårat besök Anton och Emil. Dom ska vara här till i morgon tror jag men är inte säker. Vi ska typ ut och köra skoter och sen är det välrdens snöstorm ute! Tråkigt, men mamma sa att det var skönt ute. Det blir nog bra iaf! Vet inte om dom andra har farit än.... Anton och Emil skulle komma vid 11. Jaja, ska dra och klä på mig.. sen ut och starta skotern. pussshej!


Förra året fast på samma berg.

skoterkörning

Börjar med att berätta lite från igår. Jag och Eva satt här hemma hos mig med min bror och hans 5 andra kompisar. När klockan blev kring tio blev Erik och Jim jävligt trött så dom somnade vid datorn/soffan. Vi gjorde inte så mycket annat än att sitta vid bordet och garva på när folk berättade roliga saker som har hänt. Haha fan va kul. Jag gick upp och la mig vid 12 sen kom Clas och Jens upp så vi snackade en stund sen somnade vi.



Idag har vi, jag, Eva och Annika varit ute och kört skoter en liten sväng längst kraftledningen. Jag körde fast en gång.. haha :D Nu ska jag bara chilla på äta lite varmkorv. Alla andra skoterförare kommer nu. bloggar sen pusshej!

RSS 2.0